Auto e Moto d’Italia 2013 in Rosmalen

AutoMoto Italia

Auto e Moto d’Italia is de volledige titel van een nagenoeg nieuw sfeervol evenement dat in grote lijnen nog wel zal doen herinneren aan dat wat jaarlijks in Houten werd georganiseerd. Op zaterdag 19 en zondag 20 oktober zal Auto e Moto d’Italia zich in een totaal nieuwe setting afspelen, tegen het sfeervolle decor van de Autotron in Rosmalen. Het belooft een evenement te worden met meer allure dan voorheen, dat zelfs enthousiastelingen van over de landsgrenzen zal kunnen aantrekken.

De nieuwe organisatie wordt verzorgd door 402.com, die voorgaande edities eer aandoen door dit gewoon de 23ste editie te noemen. Uiteraard zijn er dan ook de gebruikelijke ingrediënten met merkenclubs, kraampjes met verzamelobjecten en heerlijk eten en drinken. Maar liefst 130 standhouders zullen aanwezig zijn. Veel mooie Italiaanse auto’s van bezoekers kunnen ook nu weer goed bekeken worden, dankzij het parkeerterrein rond de Expodome.

driessen

AutoEdizione wil niet zomaar voorbijgaan aan zo’n mooie nieuwe belevenis. Daarom zullen we in samenwerking met onze inmiddels trouwe partner Driessen Maserati dit evenement opluisteren met de oogverblindende nieuwe Quattroporte en Ghibli. We bieden je daarmee dus letterlijk een kijkje in het mooiste dat momenteel uit Italië komt.

We komen nog bij je terug wat dit aangaat en beloven je veel moois met dit unieke duo. Bovendien mogen we kaarten weggegeven, dus blijf onze site bezoeken de komende dagen.

2 gedachten over “Auto e Moto d’Italia 2013 in Rosmalen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.