AutoEdizione a Zandvoort

De Italiaanse auto verdient absoluut een eigen platform.

De Italiaanse auto kent namelijk uitgesproken liefhebbers dankzij een rijke historie, unieke vormgeving en techniek. Kortom een zeer uitgesproken DNA dat garant staat voor een merkbeleving zoals alleen Italiaanse labels dat weten op te roepen. Daarom zijn er ook evenementen als Italia a Zandvoort en daarom is er sinds oktober van vorig jaar ook een druk bezochte website als AutoEdizione. Omdat het dus niet meer dan logisch is dat er een medium bestaat in je eigen moerstaal over je favoriete merken. Bovendien staat er een hoop te gebeuren als het gaat om merken uit Italië. Het moederconcern in Turijn is inmiddels een mondiaal bedrijf aan het worden en dus valt er veel te verwachten op het gebeid van nieuws. Alle reden dus om via AutoEdizione op de hoogte te blijven.

Met dank aan het enthousiasme waarmee onze nieuws en achtergronden de laatste maanden wordt gevolgd, gaan we nu uitbreiden. Over enkele maanden zal als alles goed gaat namelijk een full colour magazine in bepaalde schappen en bij je dealer liggen, met nog meer beleving rond de Italiaanse auto. Want naast het nieuws en de rij-impressies die je reeds dagelijks op onze site kunt volgen zullen we in het magazine ook inzoomen op bijzonderheden uit heden en verleden. Alles staat in het teken van de beleving zoals jij en wij die reeds jaren kennen, alleen dit keer zo mooi en compleet mogelijk in beeld gebracht. We houden jullie uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen.

Feit is dat we dit gister voor het eerst naar buiten toe (duidelijk) kenbaar hebben gemaakt. Het bleek zoals iedereen kan zien een ideale dag te zijn. Bovendien werd het met dank aan de sponsoren (zie flyer) en ons promoteam een echt succes en konden we honderden kennismakings- en aankondigingsposters uitdelen. Vooral de Lancia Ypsilon ELLE die we bij ons hadden, trok uniek als ze was veel bekijks. Maar niet alleen de Lancia viel in de smaak. Men kon dankzij het mooie compacte rijtje van 500, MiTo en Ypsilon uiteindelijk kiezen welke kleine niche Italiaan nou het beste bij hem of haar past. Ons viel op dat heel veel mensen dat ook echt deden met de nodige leuke discussies die daarbij horen.

We bedanken bovenal ook jou als belangstellende. Het viel op dat AutoEdizione voor velen een zeer welkom fenomeen is.

[nggallery id=375]

Een gedachte over “AutoEdizione a Zandvoort

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.