AutoEdizione heet je graag welkom op het Smaak&Stijl Italië evenement

Italië Evenement

Waarschijnlijk is AutoEdizione al lang je dagelijkse leverancier van alles op het gebied van Italiaans autonieuws. Binnenkort zal ons platform echter nog meer voor je gaan leven dankzij de diverse uitbreidingen die we voor je in petto hebben. Als eerste kun je binnen afzienbare tijd gratis lid worden van onze eigen ‘Club AutoEdizione’. Op de site zul je dan op uitgebreide wijze de interactie kunnen aangaan wat betreft je favoriete onderwerp. Details volgen later, maar AutoEdizione vraagt je om je alvast aan te sluiten bij onze club. We nodigen je uit om eens langs te komen.

Het ‘Smaak & Stijl’ Italië evenement, dat dit jaar alweer voor de achtste keer wordt gehouden op het oogverblindende terrein bij Kasteel de Haar te Haarzuilens (Ut), leek ons daarvoor de ideale gelegenheid. Kom langs op onze uitgebreide stand aan de ‘Via Appia’ (naast het gedeelte over de regio Veneto) en klets eens lekker door met gelijkgezinden. Schrijf je bij ons in en blijf gerust even hangen. We staan er van vrijdag 27 tot zondag 29 mei.

AutoEdizione Nieuwsbrief-lezers ontvingen reeds dit bericht. Wil je ook op deze manier op de hoogte blijven meld je dan nu aan.

Ci Vediamo presto!

2 gedachten over “AutoEdizione heet je graag welkom op het Smaak&Stijl Italië evenement

 • 25 mei 2011 om 10:26
  Permalink

  Ik zal zaterdag aanwezig zijn (heb kaarten gewonnen via Alfa Romeo Nederland)

  Ik kom even buurten en kom me natuurlijk gelijk inschrijven.

  Tot zaterdag

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.