AutoEdizione zoekt medewerker voor Engelstalige .com

AutoEdizione

AutoEdizione wants you!

AutoEdizione groeit en heeft daarom misschien juist jou nodig als redacteur voor onze internationale site www.autoedizione.com. Een sterk groeiende website met bezoekers uit heel de wereld. Heb je een enorme passie voor Italiaanse auto’s en kun je naast het Nederlands ook vloeiend Engels lezen en schrijven? Overweeg dan te reageren op deze oproep en mail naar onze redactie. Vertel ons kort wat je kunt, doet en wilt doen (event. met CV), dan maken wij misschien wel een afspraak met je voor een eerste gesprek.

Dit zijn de kenmerken en is het takenpakket van de redacteur die wij zoeken:

  • Iemand die zich graag bij een hecht team voegt en vanuit een grote passie voor de Italiaanse automerken met ons meedenkt en werkt.
  • Iemand die dagelijks op AutoEdizione.com berichten wil plaatsen in helder en correct Engels (gemiddeld 4 berichten en soms meer, vraag naar de details).
  • Iemand die aan de hand van bronnenonderzoek graag zelf schrijft maar soms ook domweg vertaalt.
  • Iemand die in het bezit is van een geldig rijbewijs en ook buitenshuis mee wil werken aan rijtesten, fotoshoots en evenementen.
  • Iemand die met dezelfde toekomstvisie zich wil blijven inzetten voor AutoEdizione en dus de uitbreiding van het platform (vraag naar de voorwaarden).

Wat we je bieden is een kans om zelfstandig te ondernemen met de Italiaanse auto als dagelijks onderwerp. Je doet dit in een hecht team die op integere wijze samenwerkt en waarbij jouw input net zo belangrijk is als dat van een ander. Als je graag samenwerkt, kunnen we wellicht binnenkort met je afspreken.

2 gedachten over “AutoEdizione zoekt medewerker voor Engelstalige .com

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.