Home » Overige

BMW heeft interesse in De Tomaso

28 september 2012 20:04 5 reacties

In alle Parijse hectiek zou je het haast over het hoofd zien, maar er is een kans dat de naam De Tomaso alsnog weer onder het stof vandaag gehaald zal worden. Dit keer misschien zelfs met meer perspectief, dan tijdens de recente dramatische pogingen van de familie Rossignolo. BMW zegt interesse te hebben in een Italiaans sportwagenmerk binnen de gelederen. Het huidige plaatsvervangende management van De Tomaso, dat onder toezicht van de overheid opereert, zou in Turijn contact hebben gehad met lieden uit München. Het vormt nog de enige kans voor het bedrijf, dat de wegens fraude gearresteerde oude Gianmario Rossignolo heeft achtergelaten. Er zijn zo’n 1000 banen mee gemoeid, dus men wacht vol spanning af.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

5 reacties »

 • bianco spino schrijft:

  tja de M1 is een kopie van de Pantera, daar deden Marcello Gandini en Giugiaro niet moeilijk over, dat schept een band…

 • marcopas schrijft:

  Hmmm, inderdaad. Werd de M1 niet gebouwd door Lamborghini? Wellicht krijgen we dan weer een mooie Italiaanse koets met bijvoorbeeld die schitterende V10 uit de vorige M5 achterin. Niks mis mee zou ik zeggen.

 • squadra schrijft:

  Als dit bericht klopt. ik zou het slim vinden van BMW waarom je koopt gelijk een merk met historie en italiaans DNA zoals Maserati en alle andere dat hebben. Ik denk dat als BMW dit goed doet echt GOED!! dat die andere Duits Italiaanse firma nog weleens een probleem kan hebben. Want de Pantera was in de jaren 70 een redelijke tegenhanger van de eerste Countach! Je maakt een Pantera en een Mangusta en een super sedan ala Maserati Quatroporte en het merk staat!!

  Ciao

  Squadra

 • San schrijft:

  @Marcos

  Dat was de bedoeling maar ging Lambo toen niet failliet?

  OT Een sportwagenmerk zou een geweldige aanvulling voor BMW kunnen zijn. En men zou ook een 5GT of X6 kunnen pakken en daar de koets van de nieuwe Deauville om kunnen hangen :mrgreen:

 • squadra schrijft:

  Dit is opzich kwa techniek oud nieuws BMW en de Tomaso kwamen al een keer samen. Namelijk met de opvolger van Pantera de Guara deze had een BMW V8.

  Ik zou het top vinden van BMW die hebben meer takt als bijvoorbeeld VW!!

  Ciao

  Squadra

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Overige

Lees meer over

,

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Advertenties