CineCars ontdekt Belgisch Abarth Walhalla

abarth film

De Nederlandse documentairemakers van CineCars steken inmiddels zelfs de grens over en doen in België deze bijzondere ontdekking van het Abarth Works Museum van Guy. Een uiterst zeldzame verzameling vol van Italiaanse rally-geschiedenis en bijzondere Fiat’s, dat niet zou misstaan op een permanente tentoonstelling ergens rond Turijn. Deze korte film toont weer eens dat CineCars het hart voor Italiaanse auto’s op de juiste plaats heeft. Sterker nog, juist de merken van het schiereiland worden met veel toewijding op zeer smaakvolle wijze geportretteerd. Reden voor AutoEdizione om je zo vaak mogelijk naar deze site te verwijzen in de toekomst.

cinecars

“Door Guy en zijn medewerkers wordt hard gewerkt om diverse auto’s te restaureren, te onderhouden en te conserveren. Hierdoor treffen we dan ook een enorme variëteit aan auto’s in het museum. Van totaal restauratie-object tot perfect. Overigens niet alleen Abarth en Fiat auto’s staan tentoongesteld in deze collectie. De rijke merkhistorie van Fiat en de allianties uit het verleden zorgen er voor dat er bij Guy ook andere merken en modellen staan met verwante DNA eigenschappen.

Abarth is vandaag de dag springlevend. Het merk verkoopt nieuwe modellen en met mensen als Guy wordt de historie van het mooie sportieve merk aan de volgende generatie doorgegeven. Geniet mee en kijk naar een ware liefhebber en ambassadeur van het merk Abarth.”

httpvh://youtu.be/mLVtGvmpKUQ

3 gedachten over “CineCars ontdekt Belgisch Abarth Walhalla

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.