De presentatie van de Ferrari FF

Donderdagavond presenteerde Ferrari met veel egard de trotse multifunctionele FF. Misschien wel hét Italiaanse vlaggenschip van dit moment. Sportiviteit, luxe, comfort en veiligheid zijn succesvol samengevoegd in deze eerste vierwielaangedreven Ferrari boordevol geavanceerde techniek. De FF vormt bovendien een blik in de toekomst van een ander merk dat grote Italiaanse auto’s zal blijven produceren, namelijk Maserati. Sterker nog, de drietand zal de komende jaren meer van zich laten horen dan ooit. Maar uiteindelijk zullen delen van Ferrari’s vindingrijkheid in het hoogste segment zelfs hun weg vinden naar merken als Alfa Romeo en Lancia. De FF toont alvast waar hedendaagse Italiaanse topkwaliteit en raffinement voor staat. Wat ons betreft dus een prachtige gebeurtenis in de geschiedenis van Ferrari én de Italiaanse auto in het algemeen. Ferrari is het schoolvoorbeeld voor ander merken.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=tYPMYD6dr3k

3 gedachten over “De presentatie van de Ferrari FF

 • 26 februari 2011 om 12:31
  Permalink

  Ferrari heeft voor de zoveelste keer de grenzen verlegd. Wat dat betreft staat FF voor Ferrari is Fenomenaal.

  Vind je het gek dat Piëch dit succesvolle bedrijf zou willen hebben… Hij zou het liefst Ferrari willen zijn! Grappig… ben je de grootste autobouwer ter wereld en nog heb je het gevoel in de schaduw te staan! 🙂

  Beantwoorden
 • 26 februari 2011 om 16:10
  Permalink

  @AE: Ga je nu op je eigen berichten reageren 🙂

  Ik vind de Italiaanse topkwaliteit overigens meer liggen in een Fiat Panda van slechts EUR 5000,– die vrijwel altijd blijft “lopen” dan in een iets te brandgevoelige F430 (of was het een ander type) van enkele tonnen.

  Het knappe van de Italianen is dat ze geweldige familieauto’s bouwen die functionaliteit met schoonheid combineren voor een relatief lage prijs. En dat doet eigenlijk geen enkele natie ze na. De Cavalli Rampante zijn natuurlijk superieur maar dat mag ook wel voor die prijs.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.