Home » FCA , Fiat

Gaat Fiat het helemaal zelf doen in Rusland?

26 februari 2011 10:36 2 reacties

Ziet Fiat zoveel meer voordeel in een totaal eigen onderneming in Rusland, dat het radicaal het roer om heeft gegooid? Het heeft er alle schijn van, want na het bericht over een verbroken relatie met de firma Sollers (Ford ruilde met Fiat), komt er nu zoals reeds aangekondigd een nieuw voorstel uit Turijn; Fiat SpA legde dit gisteren voor aan het Russische ministerie van economische ontwikkeling. Het gaat om een omvangrijk project voor productie en distributie van Fiat en Jeep producten. Ongeveer 300.000 stuks per jaar, bestaande uit C segment auto’s, D segment auto’s, SUV’s en lichte bedrijfswagens met de labels Fiat en Jeep. Daarnaast wil Fiat ook nog modellen blijven importeren. Verder behelst het plan een grondige uitbreiding van het bestaande dealernetwerk. Het is onduidelijk in hoeverre Fiat reeds gevorderd is met deze plannen.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

2 reacties »

 • Saya schrijft:

  Rusland is een onverwachte groeimarkt, ook ons bedrijf is serieus aan het rondkijken wat daar allemaal mogelijk is.
  Natuurlijk ben je gewaarschuwd voor de wispelturige regering en de alom aanwezige Russische mafia.
  Maar dit is ook in andere regio’s een probleem zoals Zuid Amerika en grote delen van Azië, als je weet hoe je daarmee moet omgaan is ook dat geen probleem.
  Ik zeg doen!

 • Lusso schrijft:

  Inderdaad, vooral voor de groei van Jeep wordt er gerekend op de russische markt. Ze kunnen niet blijven gokken op partners die dan op de laatste moment afhaken. Zo kom je natuurlijk nergens…

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

FCA , Fiat

Volg ons

Advertenties