Eerste Lancia Boutique in Madrid geopend

Boutique Lancia

Maandag is de eerste ‘Boutique Lancia’ in Madrid geopend. De showroom in de vorm van een ‘winkel’ is te vinden aan de Jorge Juan, wat één van de luxere winkelstraten van Madrid is. Al eerder werd in Nederland met de introductie van de Mito voor een dergelijk concept gekozen. Het idee achter dit concept is het algemeen winkelend publiek voor de nieuwe Ypsilon te interesseren.

De boutique is uiteraard geheel in Lancia stijl aangekleed. Voor deze introductie is er in Spanje een speciale première editie van de nieuwe Ypsilon op de markt gezet. Wij hopen dat we dit concept ook in Nederland vaker gaan tegenkomen.

[nggallery id=587]

4 gedachten over “Eerste Lancia Boutique in Madrid geopend

 • 14 april 2011 om 06:17
  Permalink

  Ach waarom ook niet? Dit is eens wat anders dan in een typische autogarage een auto te kopen.
  Maar..
  Geen chefmonteur meer die nog even de olie en smeer van zijn handen afveegt voordat hij snel zijn colbertje aandoet en dan als verkoper je een auto gaat verkopen. Dit zie je nog wel eens bij de kleinere autodealers en dit toch heeft ook wel zijn charme eigenlijk.
  Paar weken terug had ik een onderdeel nodig voor de auto van mijn zusje, de verkoper/werkplaatschef pakte zijn schroevendraaier en schroefde dat onderdeel ter plekke van een nieuwe auto in de showroom af. Klasse! hoef ik niet te wachten tot het onderdeel er
  eindelijk is en en hoef ik ook niet nog eens een keer terug te komen. Dat zie ik ze in zo’n boutique nog niet doen.

  Beantwoorden
 • 14 april 2011 om 12:35
  Permalink

  Kijk, dit is helemaal volgens ’t boekje! Chapeau!

  Volgens mij was er jaren geleden al sprake van dit soort ‘image points’ in de grote steden van Europa. Vele malen beter dan die glazen dozen langs de snelweg, al dan niet onderdeel van een autoboulevard.

  Op deze manier kan Lancia zich (weer) onderscheiden van de massa. En volgens mij zijn de investeringen nog lager ook.

  Beantwoorden
 • 15 april 2011 om 13:42
  Permalink

  @saya: Ik heb zelfs een voorkeur voor de garages waar de eigenaar gewoon zelf in z,n overall rondloopt..Ik heb helemaal niks met die grote bedrijven waar je je sleutel bij de baliemuts afgeeft en weer ophaalt zonder enig idee te hebben wat er nu met je auto is gebeurd. En dan in het bijzonder de zogenaamde FIAT dealers die nooit iets van FIAT wilden weten, maar nu ineens een graantje mee willen pikken…

  Beantwoorden
 • 15 april 2011 om 18:57
  Permalink

  Precies DAT Marcos, hier in de stad/omgeving zijn er een aantal subdealers bijgekomen maar mooi niet dat ik daar naar toe ga.
  De eigenaar van mijn eigen garage, noemt iedere klant gewoon bij haar/zijn naam als begroeting als je in de showroom binnenkomt.
  Ook al kom ik er maar 1 keer per jaar binnen voor de jaarlijkse APK dan nog weet hij precies wie ik ben.
  Bij de mega grote VAG garage in mijn stad mag ik blij zijn dat de receptioniste even tijd voor me vrijmaakt, maar vaak moet ik minutenlang wachten totdat ze eindelijk kijkt of er nog een klant rondloopt. (onze bedrijfswagens zijn helaas nog VW’s)
  Neen dan rij ik liever een goede 30 km’s naar de kleine Fiat/Lancia dealer waar ik wel als gewaardeerde klant geholpen word.
  En ik laat mijn trouwe Lancia Ypsilonneks toch niet bij elke jan doedel snotneus blaag achter, niks van… heb meer vertrouwen in een ervaren chefmonteur die de tijd van de dubbele webers en volumexen nog meegemaakt heeft.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.