Home » Alfa Romeo

Eerste testexemplaren Alfa Romeo 4C inmiddels gespot!

22 augustus 2012 6:44 3 reacties

De redactie van AutoEdizione is gisteren persoonlijk ingelicht, over het feit dat de eerste testexemplaren van de aanstaande Alfa Romeo 4C op de openbare weg zijn gesignaleerd. Twee bronnen op het internet bevestigen dat inmiddels, maar helaas is het nog wachten op de eerste foto’s (bijvoorbeeld op de Nürburgring). Blijkbaar heeft de eerste testronde zich op een afgelegen plek afgespeeld of tijdens een zeer vroeg of laat tijdstip van de dag. We verwachten dankzij de eerste informatie dat het niet lang meer zal duren, voor we de eerste plaatjes kunnen tonen. De informatie komt net nu we ons begonnen af te vragen wat er rond dit project gaande is.

De Alfa Romeo 4C moet medio 2013 in de showrooms staan en vormt het eerste hoofdstuk in de wederopbouw van het legendarische Italiaanse merk. De productieaanvang van de 4C vindt ongeveer in april volgend jaar plaats, in de Maserati-fabriek te Modena. Inmiddels heeft het management in Turijn aan het Italiaanse Quattroruote de bevestiging willen geven, van de komst van een open Targa versie. Deze zal volgens deze laatste mededeling niet in 2014 starten zoals eerder is vermeld, maar in het jaar 2015. Dat moet ook het moment van de nieuwe Duetto zijn, dus is over een paar jaar is er als het goed is voldoende ‘Spider’ nieuws te vermelden.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

3 reacties »

 • Lusso schrijft:

  4c Targa of Duetto. Eerst géén open alfa en nu zitten we met een dilemma… Het wordt een interessante vergelijking tussen die twee.

  En hoe zit het met de Abarth spider op basis van de 4c?

 • Lancia4Ever schrijft:

  die schijnt in de vrieskist te zijn beland. Ik denk dat ze Abarth niet te veel in het vaarwater van Alfa willen laten komen wat ik mij in principe goed kan voorstellen als je in de VS beide modellen lanceert. Abarth zal qua merklabel vooral iets voor de Europese markt zijn en dus zullen we weer vele op Fiat-modellen gebaseerde varianten gaan zien….alleen nu is de nieuwe Punto uitgesteld. 🙄

 • AR 159 schrijft:

  @Lusso

  “4c Targa of Duetto. Eerst géén open alfa en nu zitten we met een dilemma”

  Dat zal wel mee vallen de keuze zal grotendeels bepaald worden door je beschikbare budget.

  Duetto (1000KG +):
  Vanaf 30.000 incl belastingen

  4c Targa (900KG):
  Vanaf 60.000 excl belastingen

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Alfa Romeo

Lees meer over

, ,

Volg ons

Advertenties