Ferrari 458 Italia valt in de prijzen!

Italia

Het is jullie misschien niet ontgaan. De indrukwekkende Ferrari 458 Italia is een nieuwe homerun van het Modenese autohuis.

Dat wordt extra beklemtoond door het feit dat Ferrari opnieuw alle erkenning krijgt van de toonaangevende jaarlijkse BBC TopGear Magazine Awards. Deze contest is in tegenstelling tot de presentatoren van het TV programma bloedserieus. De contest is uitgebreid te lezen in het laatste nummer van TopGear Magazine, dat ook in ons land volop te koop is. Ferrari wint dankzij TopGear dit jaar zelfs twee prijzen. Die van “Car of the Year” en die van “Supercar of the Year”. Hiermee komt Ferrari tijdens deze 7e jaargang al op 8 titels te staan, dankzij de Ferrari minnende pers uit Groot Brittanië.

De 458 Italia overtreft alle verwachtingen die je kunt hebben bij een supercar. Ferrari heeft met de 458 Italia een nieuwe standaard neergezet, die door concurrenten nog niet wordt geëvenaard, laat staan overtroffen. Bovendien is deze Ferrari behalve snel en technisch subliem, nu ook weer bloedmooi en kwalitatief zeer hoogwaardig. De afgelopen week heeft de internationale pers de ‘Italia’ aan de tand mogen voelen. Men was unaniem lovend en ‘flabbergasted’ bij het zien en voelen van deze splinternieuwe Ferrari.

[nggallery id=124]

Een gedachte over “Ferrari 458 Italia valt in de prijzen!

 • 8 december 2009 om 20:27
  Permalink

  Deze Ferrari is weer echt waanzinnig net zo mooi als zijn bloedmooie voorganger de F355. Ferrari heeft weer een waanzinnige auto ook kwa desing. Doe mij deze maar met zwart leer en rood sticksel en natuurlijk in het Rosso Scuderia.

  Heerlijke auto Alfa Romeo moet commerciel een voorbeeld nemen aan Ferrari.

  Ciao

  Squadra

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.