Ferrari F1: Alonso vijfde in Spanje

Ferrari F1 Spanje

Geen podiumplaats op eigen bodem voor Fernando Alonso. Hoewel de Spanjaard goed startte met een koppositie, moest hij bij de finish Webber (4), Button (3), Hamilton (2) en Vettel (1) voor zich dulden. Alonso zegt het kampioenschap nog zeker niet op te geven en reist vol goede moed af naar Monaco. En misschien is dat wel terecht want door een fout in de aerodynamica van de vleugel reed Ferrari een veel mindere race dan het had kunnen rijden. Voor Massa was het helemaal dikke pech want hij viel zelfs uit de race van Barcelona.

 

 

 

3 gedachten over “Ferrari F1: Alonso vijfde in Spanje

 • 23 mei 2011 om 16:12
  Permalink

  Misschien nu al de mooiste start van dit seizoen. Forza Alonso! Dit seizoen gaan ze het niet redden, gebrek aan snelheid en matige betrouwbaarheid is nu ook al een issue. Dan maar Best Of The Rest. Alonso heeft bijgetekend tot 2016. Hij gaat een “Schumachertje” doen: Een team om zich heen bouwen en wereldkampioen worden!

  Beantwoorden
 • 24 mei 2011 om 08:01
  Permalink

  Ik heb alle vertrouwen in Alonso. Misschien niet nu, maar volgend jaar zie ik hem wel wereldkampioen worden.

  En bijgetekend tot 2016…. daarna zou hij stoppen met racen. Hopelijk komt hij zoals Schumi niet op zijn woorden terug en gaat hij na 2016 racen voor een ander team om zich dan belachelijk te maken. Schumi had definitief moeten stoppen, dan had hij een legende geweest.

  Beantwoorden
 • 24 mei 2011 om 19:05
  Permalink

  Volgens mij zat er geen fout in de vleugel maar zijn bewust grenzen gezocht in de regelgeving (interpretatie v/d regels). Het werd door de FIA echter afgekeurd.
  Inmiddels heeft Aldo Costa zijn functie trouwens neergelegd….

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.