Home » Ferrari , Motorsport

Ferrari laat weer volop van zich horen in F1

19 april 2013 17:46 3 reacties

Ferrari F1

Vorig weekend was er de overwinning van Fernando Alonso in China (foto onder) en nu zet Ferrari de twee beste tijden neer in de eerste vrije training in Bahrein. Na de tweede vanmiddag behaalde Alonso met een vierde plek de snelste tijd voor Ferrari (Massa werd zesde). De F138 is wel degelijk competitief en maakt nu van Massa een goede troef voor de Scuderia. Alonso is in de races die hij uitreed eerste en tweede geworden en volgens de Scuderia is men nog niet tot het uiterste gegaan, dus wie weet wat Ferrari in het Midden-Oosten voor ons in petto heeft. De GP van Bahrein start aanstaande zondag om onze tijd op 14:00. Men maakte voor de eerste training gebruik van 1 set harde banden. Verder testte men de aerodynamica middels wat nieuwe aanpassingen en volgens de veranderingen die al in China waren doorgevoerd.

alonso

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

3 reacties »

 • squadra schrijft:

  Ben al Ferrari F1 Fan vanaf dat ik kon lopen: voor mij staat Ferrari ook voor FIAT en Italie. Alonso is een hele grote beter als Vettel. Zou als ik veel geld zou hebben het Sauber team kopen en dan overschakelen met de naam van de motoren naar Alfa Romeo: En het team ombouwen naar Squadra Corse Alfa Romeo: En als we dan toch bezig zijn Martini als sponsor met gouden velgen en kijken of ik Ross Brawn los kan krijgen bij Mercedes. En dan wil ik een nieuwe jongen Italiaan in de auto die heel goed is. Ik zou Hulkenberg houden hij is super snel. Alleen zie je dat niet zo aan hem af hij is gewoon een heel aardige jongen.

  Ciao

  Squadra

 • hape schrijft:

  Ik hoop maar dat ze vanmiddag winnen. De actie van Pirelli om de zachte band te schrappen en als zachtste band de medium in te zetten is ontstaan omdat Redbull en Mercedes de media net zo lang bespeeld hebben dat iedereen het alleen nog maar over de banden praat. En Pirelli daardoor een slechte naam dreigt te krijgen.
  De realiteit is echter dat RB en met name Mercedes het huiswerk niet goed genoeg gedaan hebben en de zachte band in enkele ronden oproken terwijl Renault en Ferrari geen problemen kennen om met de afstelling zowel de zachte als de harde band goed te benutten.
  Aangezien op voorhand de zachte band voor deze race ingepland stond wordt door de actie van Pirelli de race dus gemanipuleerd.
  ‘T wordt tijd dat Renault en Ferrari ook maar eens iets agresiever worden.

 • hape schrijft:

  🙁 😥
  Mja Vettel was vandaag toch wel de beste….

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Ferrari , Motorsport

Volg ons

Advertenties