Fiat 500 by Gucci start Europese tour in Saint Tropez

500 by Gucci Saint Tropez

De Fiat 500 by Gucci is van start gegaan met een tour langs Europese steden, te beginnen in het Zuid-Franse Saint Tropez. Het is duidelijk dat Fiat veel potentie ziet in deze speciaal ontwikkelde versie en daarom gaat de fabrikant recht op de doelgroep af. Immiddels is in de VS ook al een campagne in de maak met niemand minder dan Jennifer Lopez achter het stuur.

Ook in Nederland kun je de editie met groen en rode strepen inmiddels van dichtbij bekijken (en bestellen vanaf 19.395 euro). Aan de Côte d’Azur staat ie als 500C in een speciaal ontworpen glazen huis van vijf bij vijf op Place Celli, in hartje Saint Tropez. Hierna gaat de 500C by Gucci via de IAA van Frankfurt naar Berlijn aan de Friedrichstrasse (2 oktober), vervolgens Londen op Covent garden (16-23 oktober) en tenslotte in Genève op Place du Rhone/Place de la Fusterie/Place de Longemalle (tot 30 oktober).

500 by Gucci tour

In Italië gebeurt intussen hetzelfde aan Piazza Giuseppe Garibaldi in badplaats Forte dei Marmi (afgelopen maand), Piazza San Lorenzo in Lucina in Rome (4-11 september), Piazza della Repubblica in Florence (19-26 september) en tot slot Piazza Duomo in Milaan (8-16 oktober).

httpvh://youtu.be/o8whZtpEDRw

2 gedachten over “Fiat 500 by Gucci start Europese tour in Saint Tropez

  • 1 september 2011 om 13:23
    Permalink

    @San. Ben volgende week in Rome. Als je mij nu de maten van je tuin geeft kan ik nagaan of past. Ennuh heb je genoeg kamers voor de “inhoud”? 😛 😛

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.