Home » FCA

Fiat-management Lingotto ontkent verhuisplannen hoofdkwartier

16 mei 2013 20:17 2 reacties

Lingotto Fiat

Het management van Fiat SpA had geen haast met het ontkennen van het gerucht dat er binnenkort een verhuisberichtje komt om vanuit het oude legendarische hoofdkantoor in Turijn te vertrekken richting de VS. Het had namelijk een goede invloed op de koers van het aandeel op de beurs in Milaan. Het nieuwtje werd via persbureau Bloomberg gisteren de wereld in geholpen, ook al meldt deze firma nu dat het bericht puur hypothetisch was bedoeld en dat het simpelweg onjuist is overgenomen door andere media.

Nu, 24 later, is er dan toch door Lingotto gereageerd middels een woordvoerder, die verklaren kon dat Sergio Marchionne nog steeds van mening is dat het eventueel verkassen van het belangrijkste hoofdkwartier, absoluut op geen enkele agenda staat. Kortom, exact dezelfde woorden die de CEO vorig jaar al eens bezigde binnen deze context.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

2 reacties »

  • dmantione schrijft:

    Dat viel te verwachten: Men beseft natuurlijk als geen ander hoe gevoelig dit ligt en het lijkt me ook sterk dat alle koppen binnen het bestuur hierover één kant op kijken. Maar er broeit wel degelijk wat.

    Mijn 150 aandeeltjes die ik voor ongeveer 3,60 gekocht heb staan ondertussen inderdaad op een reusachtige winst.

  • Lampredi schrijft:

    Had je beter in Tesla kunnen investeren. Een (1) kwartaal winst rapporteren en de Nasdaq beurswaarde is al meer dan het aloude Fiat…..Succes met je belegging, misschien nu tijd om winst te nemen 😀

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

FCA

Lees meer over

, ,

Volg ons

Advertenties