Van Kooten als nieuwe Checkstar specialist

van kooten

De groei die het Magneti Marelli Checkstar netwerk de afgelopen jaren heeft doorgemaakt blijft vooralsnog onverminderd doorgaan. Autobedrijf van Kooten uit Veenendaal heeft haar werkzaamheden vanaf 1 maart jongstleden voortgezet als Checkstar specialist.  Hiermee is het aantal Checkstar vestigingen in ons land op 33 uitgekomen.

In de 25 jaar dat het bedrijf bestaat, heeft het een ruime ervaring opgebouwd als specialist op het gebied van Italiaanse automobielen. Het bedrijf werd als hobby opgezet, maar is inmiddels uitgegroeid tot een compleet uitgeruste werkplaats met moderne apparatuur. Naast het feit dat het bedrijf bekend staat als Alfa Romeo specialist, is het dealer van diverse fabrikanten van tuning-onderdelen.

Autobedrijf van Kooten heeft tevens een ruim assortiment aan occasions. Dit aanbod bestaat naast auto’s van Italiaanse makelij uit vele andere merken. Bij de nieuwe Checkstar specialist is het ook mogelijk om autoruiten te laten repareren en daarnaast levert het autobedrijf banden van diverse topmerken. Wilt  u meer weten over deze Checkstar specialist? Bezoek dan de website van Autobedrijf van Kooten.

Checkstar is het officiële garagenetwerk van Magneti Marelli en bestaat in Nederland uit specialisten op het gebied van Fiat, Alfa Romeo en/of Lancia. Voor meer informatie hierover, kunt u een kijkje nemen op de website van Magneti Marelli Checkstar.

2 gedachten over “Van Kooten als nieuwe Checkstar specialist

 • 19 mei 2013 om 14:00
  Permalink

  da’s toch net zo iets als Bosch Service? Beide wel iets waar ik liever naar toe zou gaan dan naar Kwikfit

  Beantwoorden
 • 22 mei 2013 om 16:57
  Permalink

  Checkstar is het garageconcept van Magneti Marelli. Kenmerken: servicegericht – deskundig – vertrouwd.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.