Home » Lifestyle , Maserati

Hoop Maserati in romantische comedy Valentino met Najib Amhali

14 maart 2013 17:01 ��n reactie

Maserati Najib

Voor mannen die altijd een romantisch filmpje pakken met de dame angstvallige vermijden, is er nu een leuke escape en een kans om makkelijk te scoren. In de romantische comedy ‘Valentino’ met cabaretier Najib Amahali in de hoofdrol, kun je namelijk genieten van een hoop Maserati-vertier. De grappige Marokkaan speelt een verkoper van het merk met de drietand en doet dit in prachtige showroom van Louwman, voorheen Hessing. Je weet wel, die imposante glazen sculptuur langs de A2 bij Utrecht. Deze Nederlandse film was eigenlijk een leuk ideetje voor rond Valentijnsdag, maar gaat volgende week pas in première.

Amhali speelt de rol van Dino Valentino, wat eigenlijk ook weer een rol is, omdat hij net alsof doet dat hij een Italiaan is. Dat begint in eerste instantie alleen met de verkoop van Maserati’s onder het motto bij mij verloopt de boel ‘tutto liscio’ (alles gladjes). Dat smaakt naar meer en dus haakt de nep-Italiaan aan met de dochter van de baas. Maar dat loopt natuurlijk niet helemaal af zoals het zou moeten. Lees meer over deze film op www.valentinodefilm.nl. Een leuke grap zoals we die ook wel kennen van deze cabaretier, hoor je alvast aan het eind van deze trailer; ‘Wat is ‘tortelduifjes’ in het Italiaans? Eh…Uccellini eh..Tortellini.’

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

1 reactie »

  • squadra schrijft:

    Hahahaha grappig leuke film denk ik, en dat Maserati centraal staat. Ik ken Frits Hessing en vind het nog steeds jammer wat er gebeurt is voor hem. Maarja in die wereld is hoge bomen vangen veel wind!!

    CiAO

    Squadra La passione Di Maserati tuti tuti zo ook ff italiaans spreken mag ik nu ook rijden in die Granturismo! 8)

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Lifestyle , Maserati

Lees meer over

, ,

Volg ons

Advertenties