Ja komt u maar!

Giulietta scoop

En daar gaan we weer. Lekker veel en lekker vaak. De opvolger van de 147 is volop gespot deze zomer. Van Zuid Duitsland tot diverse plekken in Italië! Via verschillende Italiaanse sites blijven de gespotte ‘Milano-149-940-147 opvolger’ modellen maar komen. Het duurt wat ons betreft te lang voordat de echte foto’s van het model zoals ie is verschijnen, maar ook dat is geen nieuws. We blijven braaf posten… Al vinden we het wel leuk om het model steed beter te kunnen zien dankzij dunner wordende tape. Zo zien we bijvoorbeel op een testmodel met Duits kenteken dat de voorkant nogal elegant doch brutaal oogt! Lekker! Ook is op een model dat op de Italiaanse autostrada gespot is, goed te zien dat er mooie chromen omlijstingen te bewonderen zijn op het geplande model, en dat de achterlichten mooie reflectoren bevatten. Volgens een spotter zonder plaatjes zijn er ook 940’s in de omloop met dubbele uitlaat. Hopelijk is dat de sterke TBI met meer dan 200 pk!

Laat de plaatjes maar komen! Maar wel graag iets bloter binnenkort.

[nggallery id=6]

6 gedachten over “Ja komt u maar!

 • 4 oktober 2009 om 22:25
  Permalink

  Die chrome portiergreep is wel erge fake op de achterste portieren.
  Zit nogal scheef met Patex en 15 cm erboven zit de plastic greep ala 156. 🙂

  Beantwoorden
 • 4 oktober 2009 om 22:26
  Permalink

  Super Alfa test en test en test super reken erop dat deze auto heel erg goed gaat worden en dat de kwaliteit naar een hoog plan wordt getrokken.

  Alfa Romeo komt met hele mooie dingen ik ben heel blij ons mooie merk komt zo sterk terug het begon onbereikbaar voor ons met de 8C maar nu komen er heerlijke auto’s aan. De Mito komt met nieuwe dingen en word echt Cuore Sportivo.

  Ciao

  Alfa FORZA ALFA ROMEO

  Squadra

  Beantwoorden
 • 4 oktober 2009 om 22:26
  Permalink

  Kom Alfa Romeo, we hebben dat ding allang naakt gezien in de fabriek, dus doe niet meer zo stiekem en stuur een reeks exemplaren naar Frankfurt en naar de eerste autojournalisten, dan kan de kurk van de fles voor een mooie nieuwe Alfa! En dan graag een beetje vort met een Spidertje op basis van de MiTo, kan nog best voor jubileumjaar 2010. Concurrent Mini verkoopt die ook als broodjes…

  Beantwoorden
 • 4 oktober 2009 om 22:26
  Permalink

  Ik moet zeggen dat ik die neus wel heel lang vind lijken vanaf die hoek…

  jaja…ik weet het…..heb je die LaTiNo-klagert weer 😉

  Beantwoorden
 • 4 oktober 2009 om 22:27
  Permalink

  Zou het zo zijn dat de witte auto’s op de foto’s uit de fabriek, in werkelijkheid testauto’s zijn. De bovenkant van de testauto’s is ook wit. Misschien heeft Alfa Romeo de foto’s uit de fabriek doelbewust uit laten lekken, om de reacties te peilen. Ik denk dat Alfa Romeo ons gaat verbazen.

  Beantwoorden
 • 4 oktober 2009 om 22:27
  Permalink

  Ja al heel lang naakt dus zie niet echt het nut om deze spyshots nog te posten…

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.