Lancia weer gastheer in stijl op Lido Venetië

De indrukwekkende Lancia Delta blijft verrassen. Inmiddels hebben we bijvoorbeeld de Hardblack al in Nederland weten te spotten.

En dat de meest aantrekkelijke optie in z’n segment nog even fris is als altijd, blijkt uit het feit dat deze gewoon weer de grootste trendgevoelige sterren van het witte doek mag ontvangen. Dit keer op de 67e editie van de Film Biënnale in Venetië. Vorig jaar was het de beurt aan onze persoonlijke favoriet de Delta Executive. Deze laatste kun je binnenkort nader bekijken op onze site.

Ook het het speciaal ontworpen Lancia Café is terug. Op het terras van Hotel Excelsior op het Lido di Venezia, staat een sterk gesigneerde Delta Hardblack te wachten op beroemde en minder beroemde gasten. In het Lancia Café kunnen persconferenties gehouden worden maar kan er ook gewoon in stijl worden ontspannen. De gesigneerde Hardblack kreeg z’n eerste handtekeningen namens de Mandela Foundation afgelopen voorjaar al in Cannes. Op de Hardblack prijkt onder andere de krabbel van de prins van Monaco. Het is nu een kwestie van verder opvullen door diverse filmsterren voordat de veiling kan beginnen.

Kortom Lancia is nu al enkele jaren volop aanwezig in de wereld van de film en doet dat met succes. Het momenteel nog kleine mooie merk uit Turijn zal de komende jaren alleen maar nog meer van zich kunnen laten horen met dank aan nieuwe modellen en verdere marktuitbreidingen. Uiteraard heeft dat allemaal te maken met de fusie met Chrysler. Lancia kan aan deze kant van de oceaan haar eigen gang gaan, terwijl Chrysler hetzelfde doet in de Verenigde Staten. Of de Amerikaanse filmsterren dat verwarrend zullen gaan vinden zullen we dan wel zien. In ieder geval kennen zij het nieuwe Lancia alvast wel en ligt het initiatief voor de vormgeving vooral bij het Italiaanse merk.

Deze dagen zie je bij ons natuurlijk meer vanaf de rode loper in combinatie met de Delta Hardblack.

[nggallery id=426]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.