Lapo Elkann gelauwerd door Wallpaper vanwege goede smaak

Lapo style

Lapo Elkann krijgt van het internationale Wallpaper een Design Award voor ‘Best Car Collection’. Een van die auto’s is de opvallende gecamoufleerde 458 Italia. Gister schreven we daar nog over dat aan smaak geen prijskaartje te hangen valt… Fashion magazine Wallpaper vindt dus van wel. Één ding moet je Lapo wel nageven, hij presteert goed op het gebied media-aandacht en heeft een heel eigen stijl. Op dit filmpje van Wallpaper kun je zien dat Lapo een zwak heeft voor auto’s met legerkleur. Naast een heel aantrekkelijke nieuwe Abarth 695 Competizione in geborsteld aluminium, heeft hij bijvoorbeeld ook een Abarth 500 in typisch Italiaanse legerkleur, die voor de gelegenheid is uitgerust met oude matrassen.

Lapo vertelt dat hij de Abarth 500 een unieke auto vindt met geweldige rij-eigenschappen. Daar zijn we het bij AutoEdizione uiteraard roerend mee eens. In het filmpje zien we ook de Grand Cherokee, die bij de politie inmiddels maar al te goed bekend is, inclusief nummerplaat. Uiteraard hoort ook een ‘Taylor made’ Ferrari California bij de collectie. Lapo Elkann zet de Italiaanse auto volgens velen opnieuw op de kaart en toont bijvoorbeeld dat een Fiat vooral heel hip is. Een opgepoetst imago voor het massaproduct uit Turijn, komt in die zin vooral op naam van de man, die vorig jaar door het bekende blad Vogue is uitgeroepen tot de elegantste man ter wereld.

4 gedachten over “Lapo Elkann gelauwerd door Wallpaper vanwege goede smaak

 • 8 februari 2012 om 15:43
  Permalink

  een beetje excentriekeling is het wel…

  Maar ja daar staat tegenover, dat wat hij aan flamboyant een overschot heeft komt zn broertje net te kort.

  Annyway die 500 mogen ze van mij ook zo per direct op de markt brengen!!!

  Beantwoorden
 • 8 februari 2012 om 20:02
  Permalink

  Zijn opa droeg het horloge over de mouw van z’n overhemd.dat creatieve en ondernemende zit toch wel in z’n bloed.daartegenover is zijn broer creatief in leiding geven en daar gaan we nog genoeg van zien in de toekomst.GELUKKIG!!

  Beantwoorden
 • 9 februari 2012 om 12:44
  Permalink

  mhwaa… van een professional bumm,een arabische hengst maken,is niet zo moeilijk.
  hij timmert in zijn eigen tuin…
  😳

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.