Ludiek filmpje: ‘Alfa Romeo Giulietta on ice’

Giulietta on Ice

Even een passend filmpje in deze winterse dagen. Alfa Romeo heeft in Groot Brittannië de geweldige Giulietta het ijs op gestuurd….om ijshockey te spelen. Juist in deze late strenge winterse periode benadrukt Alfa Romeo UK voor de gelegenheid eens de ondergewaardeerde ‘All weather’ stand van het DNA-systeem. Bij ‘All weather’ gaat het blauwe lampje branden en komt er meer grip via de achterwielen tot stand, dankzij Alfa Romeo’s effectieve Q2 systeem en het VDC-systeem (Vehicle Dynamic Control). Dit maakt van de Giulietta één van de veiligste auto’s in het algehele C-segment. Ook wij weten uit ervaring dat ‘All weather’ wel degelijk een effectieve rijmodus is. Helaas is heel het Nederlandse openbare leven al verlamd bij drie sneeuwvlokken, maar zodra er weer beweging in het verkeer komt zul je hetzelfde merken op deze glibberige wegen. Alfa Romeo’s DNA zorgt dus voor sporttviteit én veiligheid.

4 gedachten over “Ludiek filmpje: ‘Alfa Romeo Giulietta on ice’

 • 3 februari 2012 om 23:27
  Permalink

  ja, ja op de achter wielen, met de DNA op oranje.

  Beantwoorden
 • 4 februari 2012 om 12:20
  Permalink

  Woordenboek: tractie is de rondraaiende overbrenging van de aangedreven wielen op het asfalt.
  Deze auto is een voorwielaangedreven auto met een Electronische Q2 systeem.
  De achterwielen volgen gewoon de voorwielen zoals elke FWD alfa dat doet.door een zachtere dempingafstelling is er wat meer grip op nat en gladde oppervlaktes.

  Beantwoorden
 • 4 februari 2012 om 22:42
  Permalink

  Hier zal grip worden bedoeld. In de A- stand remmen de achterwielen in sommige situaties namelijk onafhankelijk van elkaar bij.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.