Maserati Financial Services dankzij FGA en Crédit Agricole

maserati financial

Maserati Fiancial Services is een feit. Nieuwe Maserati’s als de Ghibli en straks ook de Levante, zorgen voor een flinke toename wat zakelijke rijders betreft. Reden voor Fiat Group Automobiles Capital en Crédit Agricole om de handen ineen te slaan. Het gaat wat Maserati Financial Services betreft, om een akkoord voor de gehele Europese markt en alle financiële activiteiten van Maserati van dealer tot klant en de leasevloot.

FGA Capital zal Maserati-dealers voorzien van een uitgebreid Wholesale Funding programma, zodat aan alle financiële behoeften kan worden voldaan. Het betreft een Floor Plan voor nieuwe wagens, demo’s en leenauto’s, Trade-in & Revolving (flexibel lenen), het financieren van de voorraad aan onderdelen en adequate oplossingen en dienstverlening bij specifieke wensen van de klant.

Wat de leasevloten voor bedrijven betreft, zal worden voldaan aan de wensen van wie meer verwacht middels meer traditionele maar ook minder gangbare contractvormen op maat, zoals Personal Contract Purchase en Advanced Payment Plan (elk in drie varianten). Bij elke vorm van financiering kan een uitgebreid verzekeringspakket worden geïntegreerd, zoals de Payment Protection Insurance, het Guaranteed Asset Protection (GAP) en het Lifestyle Protection. Dit komt bovenop gangbare verzekering tegen diefstal en schade.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.