Home » Maserati

Maserati toont nieuw model in Genève

16 februari 2011 19:33 5 reacties

Omdat AutoEdizione door Maserati is uitgenodigd om op de stand te komen kijken -en dus niet alleen ‘rond’ de stand-, weten we jullie exclusief te melden dat de Modenese drietand een nieuw model zal tonen. De ‘Tridente’ heeft dus óók een wereldpremière voor ons in petto, evenals alle andere Italiaanse merken. Het is voor het eerst dat dit naar buiten komt en we zijn blij dit als eerste te mogen melden. Eigenlijk heel logisch gezien de ambitieuze plannen van het merk, dat volgend jaar al minstens 2 nieuwe marktintroducties zal hebben, op weg naar verbreding van het gamma. Om welk model het gaat en of het alleen nog een concept betreft is allemaal nog niet bekend. Maserati zal binnenkort de Quattroporte vervangen, een SUV lanceren en een E segment model presenteren.

Verder zien we op de stand straks ook de fantastische GranTurismo S Automatic, een Quattroporte Sport GTS, een GranCabrio in Bianco Fuji en de onlangs gepresenteerde Gran Turismo MC Stradale. Ook de circuitversie (Trofeo MC) zal aanwezig zijn, om Maserati’s actieve carrière in de sportwereld te vertegenwoordigen.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

5 reacties »

 • Ferry832 schrijft:

  mag ik mee ??

 • lusso schrijft:

  Ik heb de uitnodiging ook gekregen… “We take great pleasure in inviting you to the Maserati stand at the 81st International Motorshow of Geneva. The event will be held from 3-13 March 2011 and will see Maserati unveil one of its new models in a world premiere.” Ik vrees alleen dat het die afschuwelijke SUV zal zijn. Dat wil ik niet meemaken.

 • Ferry832 schrijft:

  @lusso: Heb je de indrukken in de autoweek niet gezien ? Als die zo wordt vind ik hem echt prachtig.

 • lusso schrijft:

  @Ferry832 : nee, ik heb het nog niet gezien… Maar zelfs als hij mooi is, weet ik niet of ik kan wennen aan het idee. Een SUV past gewoon niet bij het merk. Ik weet het, Porsche doet het ook, maar toch…

 • Bart Jan schrijft:

  @lusso:

  Wel mee eens. Maserati is te chique voor een toch altijd wat ordinaire SUV. Maar waar blijft het Alfa nieuws… Ik ben ongeduldig!!!!

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Maserati

Lees meer over

, , ,

Volg ons

Advertenties