Motor Show van Bologna: De nieuwe Lancia Ypsilon Collection 2011

Vandaag brachten we het bericht over een soort wisseling van de wacht tussen de Lancia Ypsilon en de Fiat 500 als het gaat om stijl.

Lancia wil blijkbaar laten weten dat het nog zeker niet voorbij is met de huidige compacte luxe stadswagen en doet juist vanmiddag een aankondiging aangaande een nieuwe versie. Een van de laatste introducties voordat het doek zal vallen. Na recente edities als de ELLE en Diva Collection, komt Lancia in Bologna nu met de ‘Ypsilon Collection 2011’. Bicolore van opzet uiteraard met prachtige nieuwe details als het gaat om het chroomwerk en zelfs de lay-out van de achterlichten. De zijspiegels zijn zwart glanzend gelakt net als bij de grote Delta. De bijnamen en versies waarmee deze laatste 2011 editie op de markt zal verschijnen luiden ‘Diva’ en ‘Platinum’. De Diva heeft zogenaamde ‘Tecnocity’ bekleding in het interieur en de Platinum heeft een chique combinatie leder en stof in twee tonen. De 2011 Collection zal in 12 kleuren verkrijgbaar zijn en 7 verschillende Bicolore opties bieden. Ook twee opaalkleurige laksoorten zijn onderdeel van het vernieuwde palet.

Naast de Ypsilon toont Lancia in Bologna uiteraard ook weer de Musa 5th Avenue en de behoorlijk populaire Delta Hardblack. Deze laatste heeft als noviteit de 140 pk MultiAir onder de kap. Het zal min of meer de laatste keer zijn dat Chrysler ook in Europa aanwezig is tijdens een autoshow. Alfa Romeo brengt net als in Parijs de Giulietta TCT en de MiTo Blackline Collection naar de Italiaanse autosalon.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.