Home » Abarth , Fiat

NAIAS 2013: Fiat/Abarth live vanuit Detroit

15 januari 2013 5:04 3 reacties

Fiat detroit

UPDATE: Fiat en Abarth tonen nieuwe smaken en tinten op de North American International Auto Show voor de lokale markt. Gisteren schreven we al even over de nieuwe Abarth Tenebra en een oranjerode variant met de bijnaam Cattiva. Deze laatste blijkt geen schorpioen te dragen, maar is wel de onlangs in Amerika gelanceerde Fiat 500T met 135 pk. Dat deze auto een oorsprong heeft met Abarth-label moge duidelijk zijn. Overigens laat Fiat dit keer de hoofdletter ‘T’ van Turbo weg om de auto met unieke lak en details een geheel eigen identiteit mee te geven.

Fiat detroit b

Het lijkt er trouwens niet op dat het om concepts gaat, zoals diverse bronnen eerder wisten te melden. Naast deze 500 Cattiva en Abarth Tenebra, is ook de 500L voor de tweede maal in de VS te zien. Verder zien we enkele nieuwe kleuren voor de Amerikaanse 500 en nieuwe marktspecifieke (personalisatie) opties met leuke retro-velgen in chroom en lakkleur, die we ook al in Los Angeles zagen op de concept Beach Cruiser van Mopar.

fiat naias 2013

De gallery hieronder zal nog diverse updates krijgen, dus blijf AutoEdizione bezoeken.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

3 reacties »

 • Lusso schrijft:

  Ja die ‘smoothie’ (retro) velgen staan de 500 goed. Alleen zouden die niet bestand zijn tegen onze winters want ze roesten snel…

 • henk schrijft:

  @lusso
  De winters in de USA en Canada zijn volgens mij veel strenger dan hier hoor. Waarom roesten ze?

 • Lancia4Ever schrijft:

  Ongelofelijk kicke die velgen met dat lichtblauw met. en wit dak. Naar de EU met dat ding!! Fiat 500 blijft betoverend en heeft dik 500 gezichten, briljant.

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie´┐Żn

Abarth , Fiat

Lees meer over

, , ,

Volg ons

Advertenties