Home » Alfa Romeo

Nieuw front Alfa MiTo en Giulietta vroegtijdig bekend

22 september 2015 16:04 5 reacties

MiTo facelift3

Zie hier de hertekende voorzijde van de aanstaande Alfa Romeo MiTo facelift. FCA vertelt bij deze plaatjes in een persbericht, vol trots dat het bepaalde onderdelen tijdens de ontwikkeling van nieuw modellen uit kan printen in 3D. Zo ook deze bumper met geïntegreerde mistlampen en grille. Om de MiTo met bredere grille in Giulia-stijl (foto onder) een gebalanceerde look te geven, is er zo te zien gekozen voor hoog geplaatste mistlampen zoals modellen van Fiat als de 500 en de 500L dat ook hebben. Het wijzigen van de koplampen erboven is zo te zien te prijzig bevonden door FCA en zal op het B-segment model uit 2008 niet worden toegepast.

MiTo facelift4

De Giulietta zal intussen alleen een andere grille krijgen wat goed te zien is op het geretoucheerde plaatje hieronder. Deze Alfa is een door de Centro Stile vormgegeven schaalmodel in 1:1 en is gespot op het terrein van FCA’s ontwikkelingscentrum in Orbassano (foto onderaan). De C-segment Alfa krijgt mogelijk lichtunits die enkel qua vormgeving van de lichttechniek zal zijn aangepast (hopen we!). Op deze wijze kan de Giulietta in nieuwe stijl de rit uitzitten tot Alfa Romeo met een nieuwe achterwiel aangedreven vijfdeurs op de proppen zal komen. Zowel de Giulietta facelift als de MiTo facelift zullen naar verwachting in Genève volgend jaar debuteren.

giulietta facelift2

giulietta facelift3

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

5 reacties »

 • Marco schrijft:

  Dit is zo te zien pure winst voor het model. Bravissimo!

 • dmantione schrijft:

  Dan behoor ik tot degenen die het niets vindt… de belachelijk overdreven inlaatroosters zijn precies dategene wat ik lelijk vind aan de Giulia en dan gaan ze die ook overzetten naar de Mito en Giulietta. Het staat ook totaal niet sjiek i.v.m. de lamellen van de huidige gril.

 • Lusso schrijft:

  Ik vind die nieuwe grille een verbetering op de giulietta. Wel zonde dat ze de koplampen van de Mito niet hebben aangepast, het zwakke punt in het ontwerp…

 • OneFiveNine schrijft:

  Op de Mito zal een bredere grille wel goed staan denk ik, voor Giulietta weet ik het nog niet. Maar in ieder geval is het goed dat Alfa werk maakt van één familiegezicht inclusief nieuwe logo’s.

 • Chris62 schrijft:

  Beste mensen,
  Ik zal me even voorstellen. Ik ben Chris, 53 jaar en in het dagelijks leven leraar. Ik rijd al 31 jaar Italiaans en dat zal altijd zo blijven. Tegenwoordig ben ik in het bezit van een Giulietta 1750 Tbi.
  Dat is de reden waarom ik reageer op het bericht hierboven dat slechts de gril vernieuwd zal worden. Op de foto’s is namelijk te zien dat de bumper ook anders is vormgegeven dan de huidige. Let op de scherpe vouwen net onder de koplampen…

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Alfa Romeo

Lees meer over

, , ,

Volg ons

Advertenties