Home » Maserati

Nieuwe plaatjes van de Maserati Quattroporte 2013

13 december 2012 15:08 3 reacties

4P

Voor wie geen genoeg kan krijgen van de gracieuze en imponerende verschijning van Italië’s jongste vlaggenschip, de Maserati Quattroporte, hebben we hier nog een pak officieel fotomateriaal. De Quattroporte die volgend jaar op de markt verschijnt, maakt niet alleen indruk qua design, maar ook vanwege z’n techniek en hoge afwerkingsniveau. Deze snelste sportsedan van het moment, maakte de afgelopen week behoorlijk indruk op de internationale en nationale schrijvende pers. Wat dat betreft is Maserati’s eerste sprong naar een meer concurrerende positie, zeker geen hoogmoedige stap, maar eerder een knappe combinatie van factoren. De rationele basis om tot deze transformatie te komen ligt weliswaar in Detroit, maar de knowhow en creativiteit komt wel degelijk uit Modena. Kortom een indrukwekkende creatie dat voor 100% uit Italië afkomstig is.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

3 reacties »

 • henk schrijft:

  Zet dit eens naast de net vandaag nieuw gefacelifte Mercedes E. Dan begrijp je dat er in de wereld ook lelijk aanwezig moet zijn om deze QP schoonheid echt te waarderen.

 • dietje91 schrijft:

  Man man, ik vond de huidge E-klasse niet mis, maar WHAT THE HELL hebben ze met die update gedaan? :-s
  Wat een afschuwelijke bak is dat…

 • Raaf schrijft:

  Tja, Benz is helemaal de weg kwijt. Dit hier, is van een geheel klasse. Dit is van zeer grote stijl. Ik ben blij met deze foto’s. Nu krijg je een gevoel voor de proporties van deze bolide. Die eerste crèmekleurige foto’s overtuigden me niet. Deze foto’s gelukkig meer dan!!

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Maserati

Lees meer over

, ,

Volg ons

Advertenties