Nieuwe plaatjes van de Maserati Quattroporte 2013

4P

Voor wie geen genoeg kan krijgen van de gracieuze en imponerende verschijning van Italië’s jongste vlaggenschip, de Maserati Quattroporte, hebben we hier nog een pak officieel fotomateriaal. De Quattroporte die volgend jaar op de markt verschijnt, maakt niet alleen indruk qua design, maar ook vanwege z’n techniek en hoge afwerkingsniveau. Deze snelste sportsedan van het moment, maakte de afgelopen week behoorlijk indruk op de internationale en nationale schrijvende pers. Wat dat betreft is Maserati’s eerste sprong naar een meer concurrerende positie, zeker geen hoogmoedige stap, maar eerder een knappe combinatie van factoren. De rationele basis om tot deze transformatie te komen ligt weliswaar in Detroit, maar de knowhow en creativiteit komt wel degelijk uit Modena. Kortom een indrukwekkende creatie dat voor 100% uit Italië afkomstig is.

[nggallery id=891]

3 gedachten over “Nieuwe plaatjes van de Maserati Quattroporte 2013

 • 13 december 2012 om 17:01
  Permalink

  Zet dit eens naast de net vandaag nieuw gefacelifte Mercedes E. Dan begrijp je dat er in de wereld ook lelijk aanwezig moet zijn om deze QP schoonheid echt te waarderen.

  Beantwoorden
 • 13 december 2012 om 19:31
  Permalink

  Man man, ik vond de huidge E-klasse niet mis, maar WHAT THE HELL hebben ze met die update gedaan? :-s
  Wat een afschuwelijke bak is dat…

  Beantwoorden
 • 13 december 2012 om 21:10
  Permalink

  Tja, Benz is helemaal de weg kwijt. Dit hier, is van een geheel klasse. Dit is van zeer grote stijl. Ik ben blij met deze foto’s. Nu krijg je een gevoel voor de proporties van deze bolide. Die eerste crèmekleurige foto’s overtuigden me niet. Deze foto’s gelukkig meer dan!!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.