Home » Overige

Pininfarina toont vast schets van nieuw meesterwerk Sergio

4 maart 2013 11:13 ��n reactie

Pininfarina Sergio

Heeft Pininfarina met de concept ‘Sergio’ dit jaar opnieuw een smaakmaker voor ons in petto, net zoals de Cambiano vorig jaar? Dat lijkt er wel op, want de fantastische schets die vandaag getoond wordt -in plaats van een vervelende nieuwe teaser- is weer een knaap staaltje Italiaans ontwerpkunde, dat wat ons betreft opnieuw bewijst dat de firma uit Turijn zo’n beetje het mooiste voortbrengt op het gebied van autodesign. Een toekomstvisie op een sportieve tweezitter, dat na het toevoegen van een voorruit zo door Abarth of Maserati geproduceerd zou kunnen worden. Dit eerbetoon aan Sergio Pininfarina is dus geen eenvoudige reïncarnatie van de Ferrari Modulo concept, zoals naar aanleiding van de eerste teaser over het algemeen werd aangenomen.

Of deze oogverblindende Barchetta ook inderdaad een studie is voor een van onze favoriete merken, weten we niet. We verwachten een beetje dat de Sergio na het debuut in Genève, ook onder normaal daglicht te zien zal zijn tijdens het concours d’elegance in Villa d’Este. We hopen intussen dat het geen eenmalige stijloefening hoeft te zijn.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

1 reactie »

  • AR 159 schrijft:

    Ziet er wel grappig uit ik mis alleen wel een voorruit. In z’n auto reiden met een helm op vind ik namelijk wel wat minder vooral na forsperiodes waar het steentjes regend. Als ze al een ster in voorruit maken wil ik niet weten wat ze met je oogbal doen als je geen helm op hebt.

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Overige

Lees meer over

, ,

Volg ons

Advertenties