Scoop 500 4×4: Presenteert Fiat binnenkort iets nieuws?

Niet ver van de nieuwe Ypsilon is in Zweden deze dagen ook een heel raar wit hoog 500-tje in de sneeuw gespot. Zoiets zagen we ook al eens in de straten van een Italiaanse stad afgelopen zomer. Volgens een eerdere hypothese van ons, kon het nog wel eens om een nieuwe Panda 4×4 gaan, waarvan het jasje even is verwisselt voor die van de 500, omdat het qua testwerk toch alleen maar om de aandrijving gaat. De nieuwe Panda die begin 2012 op de markt zal verschijnen, zal als het goed is vanaf dag 1 ook als vierwielaangedreven versie verkrijgbaar zijn. Behalve de aanstaande Panda heeft Fiat bovendien ook al laten weten dat het aan een kleine 4×4 voor het merk Jeep werkt.

Hoe dan ook, deze scoop heeft vrijwel zeker niets met de 500 te maken zoals dit kiekje van exact een week geleden dat wel heeft.

2 gedachten over “Scoop 500 4×4: Presenteert Fiat binnenkort iets nieuws?

 • 3 februari 2011 om 12:28
  Permalink

  Om even nektar te pissen:

  Hoorde laatst eens een Panda 4x4rijder vertellen dat ie in ruig terrein verder kwam dan de Landrovers en Landcruisers van enkele tienduizenden euro’s meer. Alleen had de Panda wat meer last van zijn kleinere bodemvrijheid dan de hogere “concurrenten”. Dan moet je toch weer denken aan de oude Pandareclame…

  De Dakar rally was overigens weer iets te veel van het goede voor de Panda 4x4. De twee exemplaren gaven er na 3 etappe’s de brui aan, net als vorig jaar overigens.

  Nog meer goed nieuws: De duurdere Mini’s vielen na etappe 5 ook uit.

  Beantwoorden
 • 3 februari 2011 om 20:53
  Permalink

  In Oostenrijk dit jaar nog de good old 4x4 Panda gezien. Stond op een plek, naast een ski-lift, die een vriend van mij (heeft een Landcruiser) de wenkbrauwen deed fronsen!!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.