Stijlvolle Alfa Romeo ambiance bij Wensink Galleria in Zwolle

Wensink Galleria

De afgelopen dagen stonden bij Wensink Galleria in het teken van de opening van een nieuwe wel heel erg mooie Alfa Romeo showroom. AutoEdizione was erbij met een heuse 8C Competizione wat natuurlijk voor een prachtig totaalplaatje zorgde. Het deed ons bij dit alles deugd om ook in Zwolle weer kennis te maken met een aantal lezers van onze site. Iets wat ons nu in verschillende hoeken van het land inmiddels is overkomen. De nieuwe showroom van Wensink Galleria is duidelijk eentje die klaar is voor de toekomst. Een toekomst waarin Alfa Romeo als volwaardig en hoogwaardig Italiaans automerk vele nieuwe en bestaande klanten zal aanspreken, die meer willen dan gewoon een vervoersmiddel.

[nggallery id=728]

Er is weinig discussie nodig om erover eens te zijn dat Alfa Romeo zich momenteel in een -soms lastige- overgangsfase bevindt. De welverdiende continuïteit laat nog even op zich wachten, maar is volgens de laatste berichten wel degelijk aanstaande. Het wispelturige Milanese merk staat intussen al meer dan een eeuw voor sportiviteit, stijl, techniek en klasse. Één blik op het prachtige embleem met kruis en ‘Biscione’, is voldoende om te begrijpen dat dit zo’n beetje de kenmerken zijn. De nieuwe showroom van Wensink Galleria, dat model zal staan voor maar liefst 5 andere locaties, weerspiegelt al deze kernwaarden en is in onze ogen dan ook een applausje waard. Het is het tastbare bewijs dat deze bedrijfstak van Astrum Automotive met de juiste visie in 2009 is begonnen met de verkoop van Alfa Romeo. De toewijding waarmee het personeel het merk aan de man brengt versterkt dit beeld bovendien alleen maar nog meer.

[nggallery id=727]

2 gedachten over “Stijlvolle Alfa Romeo ambiance bij Wensink Galleria in Zwolle

 • 21 november 2011 om 20:32
  Permalink

  Yep ziet er goed uit, strak en de alfa modellen springen er heerlijk uit.

  Wow en het fotomateriaal… da’s echt toppp !!!

  Beantwoorden
 • 22 november 2011 om 20:11
  Permalink

  Moet zeggen dat de showroom er erg goed uit zag! Ontvangst was hartelijk en de auto’s stonden er mooi bij; de Mito heeft zelfs zijn eigen hoekje!

  Zelf vond ik dat er een groot verschil in beleving is met de showroom van (het naastgelegen) Mercedes. Verder stond er de prachtige 8C te pronken; maar naast het pronken ook nog eens fantastische melodieen toen deze de showroom uitreed! 😀

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.