Teaser Alfa Romeo 4C GTA concept?

Vandaag kwam er een onofficiële bevestiging van een Griekse importeur, betreffende een Alfa Romeo 4C concept voor de komende Motorshow van Genève. Rond dit model zijn er al langere tijd geruchten en verschenen er al eerder mysterieuze foto’s van zeer slechte kwaliteit. Daar is deze bijgekomen wat veel weg heeft van een 3D schaalmodel. We blijven in spanning afwachten tot er nieuwe informatie of foto’s verschijnen maar de twijfels over de echtheid nemen bij ons toe.

18 gedachten over “Teaser Alfa Romeo 4C GTA concept?

 • 25 januari 2011 om 04:59
  Permalink

  Ook volgende de Nederlandse importeur zal Alfa in Geneve ‘iets nieuws’ laten zien. De spanning stijgt ………

  Beantwoorden
 • 25 januari 2011 om 06:42
  Permalink

  De grill lijkt inderdaad als 2 druppels water op die van de eerste 147. Hopelijk gaan ze dan weer terug naar dat design want dat was een stuk stoerder dan de huidige.

  Beantwoorden
 • 25 januari 2011 om 09:14
  Permalink

  Hmmmm. Die concept is natuurlijk een afleidingsmaneuver om te verdoezelen dat het gamma niks voorstelt. Zoals ik bij een ander topic reeds zie is het broodnodig dat er in de eerste plaats nieuwe modellen komen.

  Potentiële kopers stappen over naar een ander merk omdat er gewoon te weinig modellen zijn en de dealers hebben moeilijkheden om de kop boven water te houden of gaan gewoon failliet.

  Een concept gaat daar geen verandering in brengen. Iedereen vind ze fantastisch en er wordt verder niks mee gedaan. Herinner je je de Duettottanta nog? Ik heb Lowie Vermeersch gezien tijdens een signeersessie van een boek over Belgische designers en hij zei me dat er met die concept voor de nieuwe Duetto absoluut niks gedaan wordt en dat er ook niks gepland is. Alle internationaal lof en smeekbedes om het te bouwen ten spijt. Waarschijnlijk komt er weer zo’n halfslachtig alternatief van Centro Stile.

  Beantwoorden
 • 25 januari 2011 om 09:38
  Permalink

  Is inderdaad de grille van de Alfa 147, zal afwachten worden dat ze uberhaub iets gaan aankondigen en dat er dit keer daadwerkelijk iets mee gaat gedaan worden, Alfa’s gamma heeft een coupé nodig dat afstraalt op het gamma, de GT heeft toch goed verkocht in zijn 6 jarig bestaan. En bring nu on die duettotanta, is de perfecte reincarnatie van de klassieke Spider en imagobooster, als ze nu hier niets mee gaan doen willen ze het niet zien.

  Beantwoorden
 • 25 januari 2011 om 12:09
  Permalink

  Ziet er uit als een model, geen echte auto. Bovendien een beetje fors bemeten voor een 4c met 265pk. Ik had een klein licht scheurijzer verwacht. Anyway alles is welkom we zitten zoals meerderen op deze site opmerken niet echt ruim in het jasje met een Mito, Giulietta en een beetje 159.

  Beantwoorden
 • 25 januari 2011 om 12:39
  Permalink

  it’s a big FAKE!! isn’t an alfa teaser….it’s a fake

  Beantwoorden
 • 25 januari 2011 om 13:46
  Permalink

  @AE: Naar ik ook heb vernomen zou Vermeersch weggaan bij Pininfarina wegens het nakende faillissement. Hoeveel hier van waar is weet ik natuurlijk niet, maar waar rook is….

  Beantwoorden
 • 25 januari 2011 om 15:54
  Permalink

  Wat op de foto staat lijkt meer een concept voor een Amerikaanse musclecar, dan iets van Italiaanse komaf. Dit zal ‘m wel niet worden lijkt me.

  Beantwoorden
 • 25 januari 2011 om 17:06
  Permalink

  Klopt helemaal niet van het licht op die foto. Gewoon iemand die creatief bezig is geweest met paint.

  Redactie: Misschien een bronvermelding?

  Beantwoorden
 • 25 januari 2011 om 20:36
  Permalink

  @AutoEdizione stuur eens een mailtje terug dat ze bij het Kruitvat betere digitale camera’s in de afprijsbak hebben liggen dan dat prulding dat nu gebruikt is.
  (en ook betere photoshop programma’s)

  Beantwoorden
 • 26 januari 2011 om 17:44
  Permalink

  Lijkt meer op een rolschaats dan een auto. Langs de andere kant, dat is voor een X6 ook waar.

  Beantwoorden
 • 30 januari 2011 om 17:34
  Permalink

  Die foto van de grille waar over geschreven wordt (ook bij Autoblog en Autoweek) en die inderdaad lijkt op die van de eerste 147, is op de site van “mijn” Alfa-dealer een link naar Alfa Romeo Nieuws van AlfaRomeo.nl….. toeval?

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.