Uma Thurman in de Giulietta commercial

De Amerikaanse actrice, Uma Thurman, zal in de Giulietta commercial de hoofdrol spelen. Het ligt voor de hand dat de marketingmanager, Olivier François, de actrice met het oog op het Amerikaanse avontuur heeft gekozen.

De commercial is in New York opgenomen, en heeft een typische Quentin Tarantino stijl. De commercial zal in teken van stedelijkheid, passie en levenslust staan. Geheel in stijl zal de commercial eindigen met de tekst van William Shakespeare; we are such stuff as dreams are made on.

[nggallery id=316]

6 gedachten over “Uma Thurman in de Giulietta commercial

 • 12 mei 2010 om 17:16
  Permalink

  Ik kan niet begrijpen dat ze de Guilietta telkens in het wit presenteren aan de pers en nu ook in deze reclame spot. In het wit vind ik de auto niet mooi terwijl donkere kleuren veel beter staan. Ook de persfoto`s van de Mito kunnen veel beter. Daar moet Alfa echt eens naar kijken in plaats van dure modellen te huren. Wat voor effect heeft dat als de auto niet toont op de foto of film.

  Beantwoorden
 • 12 mei 2010 om 20:25
  Permalink

  Ja idd. Ferry en het leuke is, en blijft mij verbazen en dwarszitten, dat ze deze getoonde ‘parelmoerachtige’ metallic witte NIET eens leveren. Zij is alleen in pastel wit verkrijgbaar?

  Beantwoorden
 • 13 mei 2010 om 13:27
  Permalink

  Alfa Romeo heeft volgens mij gezegd dat later dit jaar meer uitvoeringen van de Guilietta op de markt komen. Misschien dat deze witte kleur op de foto’s hierboven tot de opties behoord.

  Beantwoorden
 • 13 mei 2010 om 19:02
  Permalink

  volgens mij is dit gewoon bianco ghiaccio zonder meer

  Beantwoorden
 • 14 mei 2010 om 13:54
  Permalink

  Lorenzo, nee hoor. Kijk naar het kenteken en deze Giu is al tientallen keren getoond op foto’s en filmpjes en heeft een metalic witte kleur.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.