Home » Alfa Romeo

Update Giulia en Stelvio begint in het interieur

10 september 2019 20:30 14 reacties

Op deze foto’s die door een passant van een geparkeerd testmodel Giulia zijn genomen, is goed te zien dat stuur en middenconsole (waarop alleen het pookje te zien is) zijn aangepast qua design. Verfijnde materialen en een nieuwe lay-out in verband met de software-update en aangepaste functies op de boordcomputer. Ook schijnen de opbergvakken opnieuw te zijn vormgegeven. Dat laatste is niet te zien op deze afbeeldingen. We verwachten dat de Alfa Romeo Giulia en Stelvio MY 2020 in november gepresenteerd zullen worden.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

14 reacties »

 • Hilbert schrijft:

  Zo mooi zó lux zo on Alfa

 • niccolo schrijft:

  Bôh, opnieuw vormgegeven opbergvakken!

 • Hilbert schrijft:

  Waar blijft de sportieve Alfa, brullende V6..

 • Specht schrijft:

  Dit soort minimale updates gaan de verkopen echt niet omhoog krikken.
  En ookal is dat ook niet ideaal (commercieel en qua restwaarde gezien), ik denk dat vooral de Giulia wel een flinke facelift had mogen krijgen qua voor- en achterzijde.
  Maar als je al ziet dat ze dit bij de Giulietta ook niet deden (geldgebrek) dan vrees ik dat dit de laatste stuiptrekkingen worden van Alfa.
  Want die Tonale gaat echt niet de redding worden van het merk.

 • Hilbert schrijft:

  Automobilisten willen wat nieuws, FCA brengt weinig nieuwe Italiaanse auto’s

 • Bertone schrijft:

  FCA brengt nieuws van cosmetische aard, meer niet. Die gasten daar weten niet wat er zich afspeelt in de echte wereld. Het eind is in zicht en eerlijk gezegd is het maar beter zo, zijn we van het non-nieuws, valse beloften, uitstel en afstel af. Er zijn gelukkig andere autofabrikanten, die steeds met serieus nieuws komen en wel aan de weg timmeren.

 • Hilbert schrijft:

  Ik rij ruim 55.000 km per jaar, waarschijnlijk ruil ik Delta in op een Hybride Toyota
  Doet me pijn in mijn hart na ruim 25 Lancia rijden

 • Filip schrijft:

  Gilbert, ik heb vorig jaar mijn delta ingeruild voor Giulietta diesel 2.0 JTD, ik verbruik 5 liter, als ge goedkoop wilt rond rijden… Een hybride haalt zo’n laag verbruik niet. Mijn Giulietta is ronduit fantastisch

 • Hilbert schrijft:

  Eigenlijk ben ik FCA zat

 • Bertone schrijft:

  Ik ook @ Hilbert. Onze 156 en de Lancia Y waren de laatste daily drivers uit Italië. Altijd gezeik mee gehad en uiteindelijk gekozen voor een BMW. Heb de laatste 5 jaar veel in andere merken mogen proefrijden en kwam tot de conclusie dat ik mezelf veel tekort heb gedaan. Ook zijn de dealerorganisatie en de importeur van Alfa niet bepaald klantvriendelijk. Wat een verschil met bijv. Mazda, BMW, Mercedes of Alpine.
  Een proefrit met een A110 was binnen 5 min. geregeld, bij Alfa heb ik na anderhalf jaar een halfbakken reactie gehad. WAARDELOOS!

 • Lancia4Ever schrijft:

  ‘ALTIJD GEZEIK MEE GEHAD’ totaaaaal niet representatief voor de modellen in kwestie. Ik heb zelf nauwelijks problemen gekend in al die jaren.

  (Service van BMW ken ik ook hele negatieve verhalen over en ik ken een Alfist die juist gezeik kreeg met z’n Z4 en 545i toen hij geen alternatief kon krijgen bij Alfa. Nu rijdt hij 4C en Giulia Q)

 • Alfa147TI schrijft:

  Alfa doet totaal ook geen moeite om een Alfa te verkopen zou ook wel aan de dealer liggen twee kennissen van mij die een auto wilde kopen een Stelvio de andere een Giulia, deze konden ze pas in 2020 leveren een gewone 2.0 nou deze
  heeft van de week een Audi gekocht, toch weer jammer.
  Boer van mij had belangstelling in een Alfa Giulia Q heeft zeker wel vijf keer met de met Alfa Nederland moeten mailen voor dat het een keer was geregeld, en dacht je dat ze bij Alfa hem nog een keer haden benadert hoe het is gegaan. Krijgt volgende week zijn nieuwe auto geleverd maar geen Alfa weer een gemiste kans, hoezo verkoopt Alfa slecht, toch echt heel jammer van zo mooi merk, dat zo de vernieling in wordt geholpen maar ik ben bang dat er over vier jaar geen nieuwe Alfa meer tekoop is, ze roepen alleen maar bij FCA dat er nieuwe modellen komen, er gebeurd maar echt heel weinig als je dat vergelijkt met andere merken.

 • Squadra schrijft:

  Ja FCA Nederland is niet een heel fijn bedrijf ook veel verloop in personeel. FCA Duitsland is zo anders spreek Frankfurt nog weleens en daar wordt je zo goed en netjes geholpen. Ook bij Maserati Duitsland geweest hele nette vriendelijke leuke mensen die oprecht interesse hebben. Vind in Nederland dat hè altijd met je nek wordt aangekeken van kan hij hem wel betalen. Maar Nederland is voor veel bedrijven interessant vanwege zijn belasting maar niet vanwege zijn automarkt!!

  Ciao

  Squadra

 • Filip schrijft:

  Fiat België is een ramp, al paar keer test aangevraagd via hun site, NOOIT reaktie gekregen

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Alfa Romeo

Lees meer over

, , ,

Volg ons

Advertenties