Vaarwel Alfisti.com…. welkom AlfaRomeo Social Net Wall?

Als je de aankondiging onder deze link moet geloven wel. Ooit waren we ook op onze site erg blij met het volgen van Alfisti.net, totdat deze site afgelopen zomer wegens gebrek aan succes uit de lucht ging. Met name een interactieve communicatie tussen de ‘Alfist’ en de mensen achter het merk, vonden we heel waardevol aan dit fenomeen. Met het oog op een Amerikaanse marktintroductie, lijkt het er nu op dat ze het gewoon nog een keer gaan proberen. De aankondiging ziet ar al behoorlijk Amerikaans uit vinden we zelf. Het ziet er dus naar uit dat de grote commerciële plannen met het merk wel degelijk in aanbouw zijn zoals Marchionne gister ook al benadrukte. Het filmpje op YouTube is in ieder geval alvast inspirerend:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=qnY1IWIm2Tc&feature=player_embedded

5 gedachten over “Vaarwel Alfisti.com…. welkom AlfaRomeo Social Net Wall?

 • 19 januari 2011 om 10:45
  Permalink

  “Vaarwell alfisti.net ….”

  I dont think so – thats the headline:

  “Vaarwell alfisti.com ….”

  Let’s see, what they have for us tonight.

  Beantwoorden
 • 19 januari 2011 om 10:49
  Permalink

  oh ja..tsja dat krijg je als het allemaal maar 1 dag bestaat. Vanavond dus de herkansing.. Is dat niet wat vroeg? Ik zou wachten tot de lancering van de Giulia en de eerste aanloop naar een Amerikaanse marktintroductie. Dit najaar lijkt me een beter idee.

  Beantwoorden
 • 19 januari 2011 om 15:34
  Permalink

  Was het niet zo dat de Alfisti.com website werd afgebouwd toen er na de mislukte Centenario-viering in juni alleen maar kritische stukjes van teleurgestelde deelnemers werden gepost?

  Als Alfa de stekker uit elke website trekt waar veel commentaar gespuid wordt is ook deze nieuwe poging geen lang leven beschoren, gelet op de vaak kritsiche discussies tussen Alfisti op deze site;-)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.