Ferrari P4-5 Competizione is er klaar voor

De raceversie van de P4/5 is er duidelijk klaar voor. Na een periode van intensieve arbeid, is deze fenomenale ‘eigen’ creatie toch echt een resultaat van totale passie voor de autosport te noemen. We hebben hier al vaker even belicht wat de heer Glickenhaus zoal in z’n ‘vrije tijd’ doet, en wat opvalt is dat niets onmogelijk lijkt en dat jongensboek-scenario’s ook zelf geschreven kunnen worden…als je maar veel geld hebt en een serieuze hobby. Een project waar zelfs vanuit Maranello met grote bewondering naar gekeken zal worden. Op het Franciacorta circuit in Lombardije was iemand zo slim de camera erbij te pakken tijdens de eerste serieuze tests. Met de mist vanuit de Po vlakte erbij, is de sfeer van een 24 uurs race door weer en wind op de Nürburgring aardige realistisch na te bootsen. Geniet van de sound!

httpvh://www.youtube.com/watch?v=O8uVDN3tMIU

10 gedachten over “Ferrari P4-5 Competizione is er klaar voor

 • 19 januari 2011 om 13:48
  Permalink

  En nu nog de competitieversie van de stratos erbij…

  Beantwoorden
 • 19 januari 2011 om 13:49
  Permalink

  O ja, en de TZ3 niet vergeten. Binnenkort zien we een kampioenschap van allerlei unieke projecten op basis van Ferrari’s en Maserati’s.

  Beantwoorden
 • 22 januari 2011 om 14:44
  Permalink

  Van fortuin kostende Audi R8, Porsche 911, Lexus LFA tot aan BMW E30, Opel Ascona, VW Golf. Een startveld van 200 wagens waarin je alles kunt aantreffen. Van profs tot amateurs. Als je dit spektakel eens hebt gezien hoef je Le Mans nooit meer te zien. Een top 10 notering zou voor Glickenhaus al helemaal geweldig zijn tussen al die (semi)fabrieksteams. Vorig jaar wist een 430 al bijna te winnen maar verloor nipt van de M3.

  Beantwoorden
 • 22 januari 2011 om 17:36
  Permalink

  @6C Jordy: Dankje, weet jij waar ik de kalender voor dit jaar kan vinden ? Hoe heet de race serie eigenlijk ?

  Beantwoorden
 • 23 januari 2011 om 16:56
  Permalink

  @6C Jordy: Super, ik denk dat ik er naar toe ga. Moet wel deze Ferrari meedoen, ik heb weinig zin om naar de Duitse trots te gaan zitten kijken.

  Beantwoorden
 • 23 januari 2011 om 19:53
  Permalink

  Gelukkig voor je doet er van alles aan mee. Te zien op deze inschrijflijst van vorig jaar. Inclusief dieselende Alfa’s. (waaronder een 147 met 2.4) Maar ook in de rest van het veld zit fantastisch spul tussen zoals Ginetta’s. Je hoeft echt niet telkens 10 minuten te wachten tot die ene Ferrari weer eens langs komt. 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.