Home » Ferrari , Overige

Ferrari P4-5 Competizione is er klaar voor

19 januari 2011 10:07 10 reacties

De raceversie van de P4/5 is er duidelijk klaar voor. Na een periode van intensieve arbeid, is deze fenomenale ‘eigen’ creatie toch echt een resultaat van totale passie voor de autosport te noemen. We hebben hier al vaker even belicht wat de heer Glickenhaus zoal in z’n ‘vrije tijd’ doet, en wat opvalt is dat niets onmogelijk lijkt en dat jongensboek-scenario’s ook zelf geschreven kunnen worden…als je maar veel geld hebt en een serieuze hobby. Een project waar zelfs vanuit Maranello met grote bewondering naar gekeken zal worden. Op het Franciacorta circuit in Lombardije was iemand zo slim de camera erbij te pakken tijdens de eerste serieuze tests. Met de mist vanuit de Po vlakte erbij, is de sfeer van een 24 uurs race door weer en wind op de Nürburgring aardige realistisch na te bootsen. Geniet van de sound!

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

10 reacties »

 • lusso schrijft:

  En nu nog de competitieversie van de stratos erbij…

 • lusso schrijft:

  O ja, en de TZ3 niet vergeten. Binnenkort zien we een kampioenschap van allerlei unieke projecten op basis van Ferrari’s en Maserati’s.

 • Lancia4Ever schrijft:

  Er lijkt een trend gaande idd.

 • Henk schrijft:

  tjeemig, HARDE PORNO

 • Ferry832 schrijft:

  Tegen wlke auto`s gaat hij eigenlijk racen ?

 • 6C Jordy schrijft:

  Van fortuin kostende Audi R8, Porsche 911, Lexus LFA tot aan BMW E30, Opel Ascona, VW Golf. Een startveld van 200 wagens waarin je alles kunt aantreffen. Van profs tot amateurs. Als je dit spektakel eens hebt gezien hoef je Le Mans nooit meer te zien. Een top 10 notering zou voor Glickenhaus al helemaal geweldig zijn tussen al die (semi)fabrieksteams. Vorig jaar wist een 430 al bijna te winnen maar verloor nipt van de M3.

 • Ferry832 schrijft:

  @6C Jordy: Dankje, weet jij waar ik de kalender voor dit jaar kan vinden ? Hoe heet de race serie eigenlijk ?

 • 6C Jordy schrijft:

  http://adac.24h-rennen.de/
  Het is overigens geen serie maar een eenmalig evenement.

 • Ferry832 schrijft:

  @6C Jordy: Super, ik denk dat ik er naar toe ga. Moet wel deze Ferrari meedoen, ik heb weinig zin om naar de Duitse trots te gaan zitten kijken.

 • 6C Jordy schrijft:

  Gelukkig voor je doet er van alles aan mee. Te zien op deze inschrijflijst van vorig jaar. Inclusief dieselende Alfa’s. (waaronder een 147 met 2.4) Maar ook in de rest van het veld zit fantastisch spul tussen zoals Ginetta’s. Je hoeft echt niet telkens 10 minuten te wachten tot die ene Ferrari weer eens langs komt. 🙂

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Ferrari , Overige

Volg ons

Advertenties