Vanavond presenteert Ferrari de FF

Dankzij de uitgebreide aanloop van Ferrari, weten we al heel goed hoe de FF eruit ziet. Vanavond nog zal dat des te meer het geval zijn, als Ferrari nog vóór Genève het doek eraf zal trekken. Het huis van Maranello gebruikt al ruim een jaar op zeer slimme wijze, de eigen website Ferrari.com als belangrijkste podium voor onthullingen en presentaties. Met dank aan een sterke merkindentiteit, kost het overigens weinig moeite om via internet de volle aandacht te krijgen. Ferrari verkoopt zichzelf en dat heeft de Emiliaanse marketingafdeling maar al te goed begrepen.

Vanavond kun je dit om 18:00 Live volgen via www.ferrari.com en mocht je dan net uitgebreid aan de piepers zitten, dan volgt er natuurlijk rond een uur of 19:00 een uitgebreid verslag op je vertrouwde stekkie voor Italiaans autonieuws, bij ons. De overeenkomsten met de onthulling ven een nieuwe F1 bolide zullen groot zijn, want iedereen is weer van de partij; Luca Cordero di Montezemolo, vicepresident en nazaat Piero Ferrari, CEO Amedeo Felisa en Fernando Alonso samen met Felipe Massa. Deze zijn net terug van 100 rondjes met een F150(th) in het Spaanse Montmelò. Verder zijn er maar liefst 700 genodigden in de zaal. Kortom Ferrari laat er geen gras over groeien en ziet de introductie van de FF als iets dat verder reikt dan de Zwitserse autosalon.

De onthulling is te volgen in 8 talen; Italiaans, Engels, Spaans, Duits, Frans, Arabisch, Chinees en Japans. Via iPhone en iPad kun je het alleen volgen in de eerste twee talen. Uiteraard zal AutoEdizione zelf de FF ook van dichtbij gaan bekijken in Genève.

Een gedachte over “Vanavond presenteert Ferrari de FF

  • 24 februari 2011 om 11:29
    Permalink

    kom op met de configurator… 😉 …De enige manier om je voor 10 minuten toekomstig eigenaar te wanen…

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.