VIDEO: Maserati testwagenfeestje bij tankstation

Ghibli tanken

Dit hadden we een paar jaar geleden toch niet durven dromen en ook nu zou onze eerste reactie ‘knijp me even’ zijn, als we dit op een mooie zonnige ochtend aan de pomp mee zouden maken. Een zevental testwagens (3 x QP en 4 x Ghibli) uit Turijn van het merk Maserati. Een heel aantal oogverblindend mooie Quattroporte’s en dan is er ook nog de al even prachtige iets kortere E-segment Ghibli (afgeplakt rond de lichtunits). De auto’s lessen gelijktijdig hun dorst bij dit tankstation.

Net als de amateurfilmer denkt ‘zozo 5 stuks, das veel!’, komen er nog twee bij! Een wat zwaarder gecamoufleerde Ghibli arriveert even later en maakt ons toch nieuwsgierig. Een speciale versie (ziet er niet een soort bult onder de tape op de motorkap), of gewoon een ouder testmodel, waar de tape nog niet vanaf is? De Ghibli is vooral te herkennen aan een wat kortere basis, iets lagere neus met smallere grille, een schuiner aflopende daklijn en duidelijk ander kofferbakontwerp. Deze mensen hebben wat ons betreft trouwens een echte droombaan. Kijk en geniet!

httpvh://youtu.be/n-cOSqsYYKY

5 gedachten over “VIDEO: Maserati testwagenfeestje bij tankstation

 • 22 mei 2013 om 21:47
  Permalink

  Ik zou simpelweg flauwvallen moest dit mij overkomen. :-p
  Mijn dag is al gemaakt als ik heel uitzonderlijk eens één QP/GT/GC zie hier in België, laat staan zeven bijeen, en dan nog eens die nieuwe voor het eerst in volle glorie. 🙂

  Beantwoorden
 • 22 mei 2013 om 22:07
  Permalink

  Gewoon TE FIJN!!! Op naar Italia deze zomer, hopend op nog zo’n massaal vertoon van kracht en macht. Maserati rulezzz!

  Beantwoorden
 • 23 mei 2013 om 10:23
  Permalink

  De Ghibli (die duidelijk net zo groot is als de vorige QP) zal wat sportiever zijn, maar ik denk dat ik toch voor dat koninklijke Italiaanse slagschip Quattroporte ga 8)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.