Home » Lancia

Video van de Lancia Thema en Voyager

20 oktober 2011 22:37 ��n reactie

Thema Voyager video

Gisteren presenteerde Lancia officieel de nieuwe Thema en Voyager middels een aantal persberichten en een stapel foto’s. Vandaag komen daar deze twee video’s bij. Deze twee als Chrysler geboren auto’s met historisch Italiaans logo zijn vanaf volgende maand in Nederland te koop. De Thema begint rond de 53.000 euro en de Voyager heb je pas vanaf 57.000 euro.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

1 reactie »

  • Raaf schrijft:

    Beide zijn mooie auto’s, die zowel voor Lancia rijders als voor oud Chrysler-rijders in Europa meer dan acceptabele opvolgers zijn.
    Phedra (een Peugeot met een mooie Lancia badge) was natuurlijk aardig omdat het als Lancia was uitgevoerd: eigen grill, eigen voor- en achterlampen, eigen kleuren, eigen alcantara stoelbekleding en ik geloof zelfs eigen type ramen?). Bij de Voyager ligt dat compleet anders. Maar nu we geen Chrysler meer hebben in Europa zal het op een gegeven moment niet meer aanvoelen als een Chrysler met het verkeerde plaatje.
    In tegenstelling tot vele op dit forum verwacht ik dat de Thema nog wel eens best goed zou kunnen verkopen. Een mooie diesel van VM en het is een aantrekkelijke optie voor zakelijke oud-Chrysler-rijders, voor Thesis-rijders niet onaantrekkelijke opvolger en voor de taxi-branche een goed alternatief voor mercedes. We moeten ons dus niet alleen focussen op de “echte” Lancia-liefhebber. De naam Thema vind ik wel goed gekozen. Hij heeft wel wat weg van de oude Thema: vierkante voorlampen, rechtopstaande achterlampen, wel statig.

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Lancia

Lees meer over

, , ,

Volg ons

Advertenties