Volledige Nederlandse brochure van de Alfa Romeo 4C

4c brochure

Je hoeft niet langer te zoeken naar de officiële dealerfolder van de Alfa Romeo 4C, want we hebben alweer de volgende primeur voor je in de aanbieding. Het betreft de volledige Nederlandstalige brochure dit keer. Een mooi opgemaakt overzicht van deze ras-Alfa die de juiste merkidentiteit van ‘il Biscione’ terug moet brengen. Alle specificaties en opties tot voorbij de Launch Edition, zoals we je die onlangs al deels konden tonen. Verder wordt ook de productie aangestipt, waarbij ‘Italiaans vakmanschap’ terecht met trots staat vermeld. Veel kijkplezier!

[nggallery id=985]

[nggallery id=986]

5 gedachten over “Volledige Nederlandse brochure van de Alfa Romeo 4C

 • 10 september 2013 om 21:48
  Permalink

  Jan Modaal verdient dit jaar 33000 euro, lees ik elders. Dus tweemaal zijn jaarsalaris. Hij kan zich daarmee niet zondermeer een 4C veroorloven, maar als hij flink spaart dan lukt het misschien wel.

  Maar ik denk dat je deze auto te kort doet als een Ferrari voor de gewone man, want als kostenbesparing het motief was geweest, dan had al die grensverleggende techniek er niet ingezeten. Ik zou zeggen dat men de sportwagen opnieuw heeft doordacht. Zowel kwa produkt als kwa marktpositionering.

  Beantwoorden
 • 11 september 2013 om 11:34
  Permalink

  Wat zou ik hier graag een keer in willen rijden zeg!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.