Debuut Fiat 500L Living via Expo Milano 2015

500L Living intro2

Fiat Group Automobiles is hoofdsponsor van de Expo Milano 2015 en kiest dit nationale en internationale podium vooral om de nieuwe 500L Living onder de aandacht te brengen. De extra ruime 500L zal de komende tijd veel te zien zijn rond het grote Expo terrein en rijdt als ‘courtesy car’ bijvoorbeeld gasten van en naar het vliegveld. De 500 Living komt straks ook naar de Benelux en zal verkrijgbaar zijn met de bekende MultiJet en TwinAir motorisaties. Daarnaast zien we straks ook een Natural Power op CNG en een Bifuel op LPG verschijnen.

500L Living intro

In Italië arriveert de 500L Living dit weekend al en maakt het in een spotje dat vanaf volgende week op televisie te zien zal zijn, haast om een bruiloft te halen. We zien twee oude bekende Amerikaanse vrienden, die enkele leuke Italiaanse bruidsmeisjes naar een bruiloft in Italië moeten brengen. De 500L is onderweg voor de gelegenheid heel even een kleedkamer. Voor twee jonge bruidsjonkers die al ergens in de zeer ruime 7-zits Fiat verstopt zaten kan de dag niet meer stuk. Het concept zagen we al eens debuteren in de VS, in een promo over de al even nieuwe 500L Trekking. Het is dus een remake door het Texaanse bureau The Richards Group. Het idee past wellicht inderdaad beter bij de 4,35 m lange Living (638 liter bagage-inhoud), al vinden we het inkorten van de boodschap wat ten koste gaan van de kracht van de grap (minder grappige details). Een tijdje geleden schreven we al dat twee Europese bureaus in de race waren voor de campagne. Fiat koos dus eieren voor z’n geld en gaf de klus aan de Amerikaanse producent. Ook de slogan uit de VS is over komen waaien; “More room, more possibilities”.

httpvh://youtu.be/KJie_kiAgPw

2 gedachten over “Debuut Fiat 500L Living via Expo Milano 2015

 • 10 september 2013 om 10:43
  Permalink

  Over de expo in 2015.

  Ik heb op Zandvoort tijdens Spectacollo Sportivo met de directeur van het Museo Storico staan praten ik had een paar brandende vragen. Hoe is het nu in Arese vroeg ik. Hij vertelde me dat het museum momenteel nog steeds is gesloten maar dat er wel gewerkt wordt! Het museum word ook groter gemaakt ze krijgen meer meters om auto’s neer te zetten. En er is ook nog verbouwd vertelde hij me maar wat er precies is gedaan was me niet duidelijk. Hij vertelde me nog iets en daar werd ik blij van ze kopen momenteel auto’s bij voor de collectie de collectie auto’s word dus groter. Ze hadden net een 4C gekregen voor het Museo. Ik vertelde hem daarna dat ik in Duitsland was geweest bij het Porsche museum en dat toen zag als droom voor Alfa Romeo. Hij vertelde toen dat ik me geen zorgen hoef te maken en dat ze wakker zijn in Italie als het om de collectie en de plek gaat. En dat Alfa Romeo een mooie toekomst staat te wachten en daarna moest hij lachen. Dat lachje zij alles ECHT ALFA ROMEO KOMT REDELIJK SNEL TERUG NU EN MET EEN BANG!!!!! 😀

  Wilde dit met jullie delen er gebeurt momenteel dus heel veel achter de schermen!!

  Ciao

  Squadra

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.