Alfa-praat bij Traffic Radio even voor presentatie Giulia

traffic radio

Het is precies drie weken geleden dat de wereld voor het eerst de indrukwekkende moderne versie van de Alfa Romeo Giulia zag. Voor ons bij AutoEdizione een dubbel zo bijzondere dag, want we beleefden ons debuut op de radio en intussen was het lekker druk op onze site. Traffic Radio programma De Autosalon met Carlo Brantsen en Rick Winkelman heette redacteur Mattia Mariani welkom en ondervroeg hem over Alfa Romeo en de wereld erachter. Hij voelde zich zeer vereerd.

Wij van AutoEdizione vonden het erg prettig om de wereld eens te vertellen wat de Italiaanse automerken en de industrie erachter nou zo bijzonder maakt. Gelukkig is de zeer uitgesproken Brantsen het daar al snel mee eens en gunt de autogoeroe die bekend werd van het blad Carros, Alfa Romeo en FCA al het beste. Puristen onder elkaar zullen we maar zeggen. Brantsen had trouwens het idee dat het topmodel dat een paar uur later getoond zou worden ‘Quadrifoglio’ genoemd zou worden in plaats van ‘Quadrifoglio Verde’. Wist hij meer dan ons? We kijken terug op een leuk half uurtje in Hilversum.

Luister hier de uitzending terug:

De Autosalon 24 juni 2015 deel 1

Te gast: Thomas Bangma & Mattia Mariani

2 gedachten over “Alfa-praat bij Traffic Radio even voor presentatie Giulia

  • 23 juli 2015 om 18:34
    Permalink

    Complimenten hoor, maar die Carlo is naar mijn mening wel een freak (om het netjes te zeggen), zo extreem overdreven. Als hij op radio 1 komt dan is het wegwezen voor mij!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.