Home » Alfa Romeo

Alfa Romeo Giulia diesel doet tests in Duitsland

21 juli 2015 9:58 ��n reactie

giulia basis

En hier zie je dan de Alfa Romeo Giulia in een meer normaal jasje, naar men zegt een zuinige diesel. Mogelijk met vierwielaandrijving dus een ‘Q4′. De foto’s van de op z’n Duits gecamoufleerde Alfa zijn gemaakt nabij de Nürburgring, waarop hij inmiddels ook is gespot. De Giulia Quadrifoglio deed iedereen verwonderen, maar maakte ook nieuwsgierig naar de gedaante waarin we ‘m waarschijnlijk 9 van de 10 keer op de weg zullen zien. Inmiddels heeft Alfa Romeo bevestigd dat we diverse varianten in Frankfurt op de IAA (17-27 september) te zien zullen krijgen. Ook zal de Giulia weer op het podium klimmen van de Expo in Milaan, nu de Quadrifoglio in het nabij gelegen Museo Storico te Arese alweer achter de coulissen is weggedoken.

giulia basis3

De nieuwe 2.2 viercilinder MultiJet, die wellicht gewoon JTDm genoemd zal worden ligt dus waarschijnlijk onder de kap van de Giulia op deze plaatjes. Dit blok zal qua vermogen variëren tussen de 135 en de 210 pk. Maar ook een V6 diesel van VM motori zou heel goed mogelijk zijn. Deze zal straks worden aangeboden met een pk-aantal tussen de 250 en de 350.

giulia basis2

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

1 reactie »

  • dmantione schrijft:

    Ik zit aandachtig te kijken naar de inlaatroosters die bij de QV erg overdreven waren. Daar zit in deze foto’s iets voor, ik kan alleen niet goed zien of dat nu onderdeel is van de cammouflage of het koetswerk.

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Alfa Romeo

Lees meer over

, ,

Volg ons

Advertenties