Alfa Romeo 4C kan rijden!

4C op de weg

Nog niet hard, maar tijdens een eerste fotoshoot in de buitenlucht van Parijs voor een promofilmpje, reed de lichte en compacte 4C concept volgens getuigen zelf de vrachtwagen uit. Het geluid van deze auto met 1750 TBI blijft ondanks dat helaas nog een geheim. De foto’s zijn via Alfa’s Social Net Wall naar buiten gekomen. Aan de voorzijde lijkt de kleine sportwagen misschien nog wat koddig, maar we verwachten dat het ware gezicht middels een meer geprononceerde grille, bewust nog achterwege is gelaten door het designteam van Lorenzo Ramaciotti. Door dat nog even geheim te houden, zal de productieversie volgend jaar namelijk als een nieuwe verschijning zich aan de wereld kunnen openbaren. Het design van zij- en achterzijde toont ons dat toekomstige sportwagens van Alfa Romeo een hoog sexappeal zullen hebben. Iets dat enkele jaren geleden al met het verschijnen van de 8C duidelijk naar voren is gekomen.

4C Paris

De 4C zou portieren hebben die zowel naar buiten als naar voren scharnieren, zodat de lage kleine sportwagen goed toegankelijk zal zijn voor een iedere die in wil stappen. De Alfa 4C zal worden uitgerust met een nieuwe versie van de TCT transmissie, zonder schakelpook in het midden.

Alfa 4C op straat

 

 

4 gedachten over “Alfa Romeo 4C kan rijden!

 • 14 juli 2011 om 17:16
  Permalink

  Als ze dan toch de 4c wat bij gaan schaven doe dan gelijk die scherpe vouwen op de neus en achterflanken wat ronder maken en hij is voor mij perfect.

  Beantwoorden
 • 18 juli 2011 om 21:45
  Permalink

  @ SAYA: Wat dacht je van die koplampen? Net schele ogen… Nee geef mij maar een geupdate designvan de 159 koplampen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.