Alfa Romeo 4C straks vol gas over Goodwood

4C Goodwood

Niet Nederland maar Groot Brittannië krijgt de eer om de prachtige Alfa Romeo 4C over het asfalt te zien razen. Na een Europese toer en een uitgebreide pitstop in Den Haag en omgeving, zal het Festival of Speed te Goodwood het toneel worden, dat Alfa Romeo uitkiest voor een dynamische presentatie van deze sportwagen. Het merk Alfa Romeo heeft vrijwel standaard een belangrijke rol op dit stijlvolle jaarlijkse evenement voor puristen in het kustgebied van West-Sussex. Alleen Britse en historisch rijke merken krijgen een prominente plek op het evenement rond het oude circuit en het landgoed van Lord March.

Wie straks de boot naar Engeland dreigt te missen, hoeft echter niet te wanhopen, want de 4C is zoals gezegd een behoorlijk tijdje in ons land. Na een paar dagen in Museum Louwman, waar we begin deze week persoonlijk voor je zijn gaan kijken, kun je op het jaarlijkse evenement Italia a Zandvoort op 30 juni de rode bolide straks opnieuw zien. Daarna gaat de 4C van de ene kust naar de andere.

Een gedachte over “Alfa Romeo 4C straks vol gas over Goodwood

  • 7 juni 2013 om 23:16
    Permalink

    Leuk ding blijft het. Ik was wel een beetje verbaast dat het blok dwars licht ipv in de lengte wat me logischer leek maar ja zo hoeven ze er minder aan aan te passen.

    De koplampen zien er in het echt minder beroerd uit als op de plaatjes echter de concept ’s lampen staan me wel meer aan maar ik kan hier wel aan wennen denk ik maar dan wel in carbon uitvoering niet dat grijze plastic.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.