Alfa Romeo Giulietta op LPG nu bij de dealer

De Alfa Romeo Giulietta 1.4 120 pk op LPG is nu verkrijgbaar bij de Nederlandse dealers. Er bestond sinds de introductie in Italië eind vorig jaar wat onzekerheid over een komst naar Nederland, maar sinds afgelopen zomer wisten we het eigenlijk zeker. Het huidige economische klimaat met de daarbij behorende brandstofprijzen, hebben de komst naar ons land in de hand gewerkt. Deze Giulietta heeft een A-label en komt op een CO² uitstoot van 132 g/km, wat 17 gram minder is dan normaal.

De Giulietta op LPG valt binnen de zeer gunstige 20% bijtellingsklasse. De LPG-G3 gastank van 38 liter zit op de plaats van het reservewiel en kan met gecombineerd gebruik een rit naar Italië opleveren zonder bij te tanken. De meerprijs komt op 1800 euro ten opzichte van de 120 pk zonder gastank. In samenwerking met Travelcard levert Alfa Romeo bovendien een speciale prepaid tankpas met een tegoed van € 1.000,-. Hiermee kan zowel de particuliere als zakelijke rijder benzine en LPG tanken bij alle tankstations in Nederland. Een echte prijsvechter voor de zakelijke rijder dus deze Giulietta. Je hebt ‘m vanaf 27.050 euro

2 gedachten over “Alfa Romeo Giulietta op LPG nu bij de dealer

 • 30 oktober 2012 om 20:13
  Permalink

  @#$%^#@#$%^&

  Weer die oude tjet wanneer komen ze nu eens met MA motoren op LPG en Aardgas?

  En lepel die 135pk MA eens in de giulietta. Uit alle modellen is dit blok bijna vervangen door de 135 versie gaan ze in het nieuwste model in het C segment van de groep het blok leppelen wat ze net uit diverse anderen hadden gehaald. En dan ontwikkelen ze ook voor het oude blok LPG ipv voor het nieuwe blok. Rare jongens die Romeinen.

  Beantwoorden
 • 1 november 2012 om 16:12
  Permalink

  Wees blij dat jullie in Nederland een Alfa Romeo of een Lancia met LPG kunnen kopen.
  In België staat die niet op de prijslijst.

  LPG in een C-segment auto van het merk Alfa Romeo of Lancia = een niche van een niche van een niche… 😀
  Waarom zou Fiat moeten investeren in een andere motor die op LPG loopt ?

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.