Alonso’s troostprijs heet Lancia Thema

Als dank voor zijn inzet tijdens het afgelopen F1-seizoen, krijgt Fernando Alonso dit jaar de sleutels in handen van een Lancia Thema Executive 3.0 V6 MultiJet. ‘Oei!’, was onze eerste gedachte bij het lezen van dit nieuwtje. Het komt namelijk een beetje over als een aangedikte zwanenzang; een goede Spaanse coureur die maar geen kampioen kan worden, ontvangt een prima auto die niet verkoopt. Toch hopen we vooral op een vruchtbare toekomst voor zowel Lancia als de belangrijkste coureur van Ferrari.

5 gedachten over “Alonso’s troostprijs heet Lancia Thema

 • 5 december 2012 om 21:53
  Permalink

  Beetje een vreemde woordkeuze bij deze 2 voudig wereldkampioen die en 2 maal de grote Schumi wist te verslaan en meerdere keren met een mindere auto net het kampioenschap mist. Op dit moment de meest briljante rijder in het veld.

  Beantwoorden
 • 5 december 2012 om 23:50
  Permalink

  Mmmja…. hierin ga ik mee met Alfaspeed.
  Beetje ongelukkig gekozen tekst. Alonso is 2x wereldkampioen geweest en heeft het afgelopen jaar wel bewezen de meest complete coureur te zijn.

  Beantwoorden
 • 6 december 2012 om 09:21
  Permalink

  Ja maar de tekst past wel goed bij het verhaaltje zo :mrgreen: En zeg nou zelf, Ferrari rekende minstens op één nieuwe titel ipv een triple van die Duitsert 🙄

  Beantwoorden
 • 7 december 2012 om 08:12
  Permalink

  Goed nieuws! Nu kan ik eindelijk zeggen dat ik met dezelfde auto rij als Alonso. 8)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.