Auto huren in Italië deze zomer? Probeer de 500c eens

Deze weken krijg je hoe dan ook je steeds meer de zomer in je bol.

Heerlijk niet waar? Qua Italiaans autonieuws betekent dat helaas dat er steeds meer sprake zal zijn van een nogal stille komkommertijd (vooral volgende maand), weten we uit ervaring. Maar dat is voor jou alleen maar een uitkomst, want steeds meer lezers en liefhebbers van AutoEdizione reizen zelf ook richting het zuiden in hun Italiaanse schoonheid op wielen.

Sommigen zijn gewend om naar hun bestemming te vliegen. Voor hen hebben we een reisadvies. Ben je bijvoorbeeld van plan om lekker te toeren langs de oogverblindende Amalfitaanse kust? Huur bij AVIS dan een 500C. Dit schrijven we niet omdat we iedereen perse langs AVIS willen sturen, maar omdat we toevallig weten dat zij voor een aantrekkelijke prijs de meest zomerse Italiaanse auto aanbevelen in samenwerking met Fiat. De 500c voor een prijs vanaf 25 euro per dag. Middels een uitgebreide ‘on the road’ campagne die de afgelopen week langs zomerse bestemmingen als Viareggio, Sorrento en Taormina ging, werd deze Italiaanse vakantiedroom qua autoverhuur als aantrekkelijke optie door Fiat en AVIS gepresenteerd. Dit gebeurde tot slot op een prachtige middeleeuwse binnenplaats van het San Domenico paleis in Taormina.

Buone vacanze e soprattutto buon viaggio! (Fijne vakantie en bovenal fijne reis!)

3 gedachten over “Auto huren in Italië deze zomer? Probeer de 500c eens

 • 8 juli 2010 om 14:34
  Permalink

  Zeg maar bij wie ik moet zijn om de 500C te boeken. Te vaak heb ik bij Avis (en anderen trouwens) meegemaakt dat de auto ineens niet beschikbaar was en je in een “vergelijkbare” 😯 auto van Japanse of Duitse makelij moest stappen!

  Beantwoorden
 • 8 juli 2010 om 17:48
  Permalink

  Ik hbe een Fiat 500 gehuurd in Italië maar helaas is dit een 500 met dak..

  Beantwoorden
 • 11 juli 2010 om 16:16
  Permalink

  Wij huurden een Panda, vroegen toen een 500 en kregen een Mito 1.6 JTDm, héérlijke wagen!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.