Checkstar netwerk breidt uit

Magneti Marelli Checkstar

Leeuwarden april 2011

Sinds er in 2009 gestart is met het werkplaatsconcept van Magneti Marelli hebben er 26 Nederlandse autobedrijven zich aangesloten bij de Checkstarformule. Al deze bedrijven zijn gespecialiseerd in de merken Fiat, Alfa Romeo en/of Lancia.

Dat de Checkstarformule zich snel uitbreidt is terug te zien aan het feit dat er de afgelopen twee maand zes nieuwe autobedrijven  hebben aangesloten bij het netwerk. Dit zijn: Auto Zagato te Alphen a/d Rijn, Autobedrijf Cieraad te Vlissingen, Garage Amso te Rotterdam, Autobedrijf van der Wereld te Roelofarendsveen, Autobedrijf Wassenberg te Amsterdam en Bijker Automobielbedrijf te Meppel.

Het accent bij de Checkstar garages ligt op professionaliteit, kwaliteit, deskundigheid en service. Zoals bekend, is Magneti Marelli een belangrijke eerste montage fabrikant voor Fiat, Alfa Romeo, Lancia, en ook voor de meeste niet-Italiaanse autoproducenten.

Naast de bovengenoemde kwalificaties beschikken alle Checkstar dealers over een geheel up-to-date en goed geoutilleerde werkplaats en maken de monteurs gebruik van de modernste apparatuur. De onderdelen die gebruikt worden zijn altijd origineel of daaraan gelijkwaardig. De Checkstar specialisten beschikken dankzij de samenwerking met Magneti Marelli over extra technische kennis. Bij hen zijn nu ook alle Magneti Marelli producten te verkrijgen, zoals elektronische en slijtage onderdelen, verlichting, koeling, schokbrekers en accu’s. Voor onderhoud, reparaties en onderdelen van Fiat, Alfa Romeo en Lancia modellen is de Checkstar dealer bij uitstek een betrouwbaar adres met scherp concurrerende prijzen voor onderdelen, tuningdelen en accessoires.

Voor meer informatie kunt u terecht op de Nederlandse website van Checkstar (http://www.magnetimarelli-checkstar.com/nl).

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.