Doe mee aan de 100Miglia Road Challenge als AutoEdizione VIP

100miglia

Op zaterdag 18 mei kun je in Oost-Nederland in het klein meemaken wat op datzelfde moment in Italië gebeurt tijdens de ‘Mille’. De Cento Miglia Road Challenge wordt dan namelijk georganiseerd. Het vormt een prachtige aanloop naar het Viva Italia evenement in Assen die als VIP bovendien leuker dan ooit mag beleven.

Iedereen die met z’n Italiaan in colonne een mooie verrassende honderd mijls route wil rijden, kan zich nu ook inschrijven via onze redactie met extra voordeel. AutoEdizione mag dankzij de organisatie van Viva Italia namelijk een VIP-behandeling geven aan haar lezers die graag een mooi Italiaans getint weekend willen meemaken. Bij de inschrijving via de redactie is enkel naamsvermelding, type auto en soort arrangement (met of zonder hotel) noodzakelijk te vermelden. Vervolgens wordt de volledige reservering via de organisatie van Viva Italia met u afgehandeld.

Die AutoEdizione VIP-behandeling houdt in dat deelname aan de 100Miglia met hotelovernachting je 285 euro kost in plaats van 335. Zonder overnachting kun je door je via ons aan te melden al voor 155 euro deelnemen in plaats van 235 euro. Grijp deze kans en beleef een onvergetelijk weekend met je eigen stijlvolle Italiaanse auto.

100miglia3

Het programma vind je hieronder en stopt niet bij de zaterdag. Ook tijdens het evenement zijn er bepaalde privileges die alleen voor deelnemer van de Road Challenge geldig zijn (zie hieronder). wie in de buurt woont, kan er eventueel voor kiezen om voor het arrangement te gaan zonder overnachting.

Van Alfa 33 tot Ferrari 599 Fiorano, iedereen is welkom. Het belooft dan ook een unieke laagdrempelige ervaring te worden voor wie simpelweg wil genieten van z’n eigen auto en die van anderen. Inmiddels zijn er al deelnemers aangemeld met zowel exotische als meer alledaagse wagens.

Hieronder nogmaals het overzicht van het 100Miglia arrangement (met of zonder overnachting):

Deze road challenge zal zijn debuut maken met een fantastische route in het noordelijke gedeelte van Nederland met een niet te vergeten bezoekje aan onze oosterburen. In de route is namelijk een mooi stuk Autobahn opgenomen zonder snelheidslimiet…

Langs prachtige natuurgebieden, kastelen en monumenten hebben we de mooiste “curven”

van Nederland in kaart gebracht. Middels een “bolletje-pijltje” rit kunnen de equipes de juiste route vinden en deelnemen aan de Italiaanse editie van de inmiddels legendarische “100 Miles Road Challenge”
Hoewel snelheid wel een onderdeel is van deze challenge, gaat de rit niet om de snelste tijd. De deelnemende equipes kunnen op diverse manieren punten verdienen middels vragen en opdrachten.

Naast deze volledig verzorgde rit met uitgebreide lunch en versnaperingen zullen wij aan het einde van de Challenge overnachten in een sfeervol hotel.Ook kan er deelgenomen worden aan de Challenge zonder overnachting in een hotel.

De volgende dag vertrekken wij gezamenlijk richting het druk bezochte evenement Viva Italia op het TT-Circuit van Assen. Bij aankomst word u warm onthaalt door alle enthousiaste bezoekers die speciaal naar dit evenement komen om een glimp op te vangen van de mooiste Italiaanse bolides en lifestyle. Vervolgens kunt u, met uw eigen wagen, in de huid kruipen van een ware coureur door een aantal rondes vrij te rijden op het circuit. Tijdens het evenement heeft u toegang tot de TT GoldClub en het VIP Terras op het dak. Hier zal de prijsuitreiking en de afsluitende BBQ plaatsvinden.

100miglia4

Zaterdag 18 mei

13:00 tot 14:00

Ontvangst en inschrijving bij het secretariaat.. Uitgifte startbewijzen en Roadbook met briefing.

14:15

Vertrek laatste equipe.

18:15

Aankomst hotel. (als is geboekt)

19:30

Aanvang diner en Italiaanse avond.

Zondag 19 mei 2013

10:00

Ontbijt en uitchecken hotel

Rijden naar TT-Circuit Assen

13:00

Lunch

15:00

Parade Cento Miglia Viva Italia op het Circuit

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.