Eva Mendes en Lancia Delta Executive vormen pracht koppel!

Eva Mendes Lancia Delta

Gister ging dan eindelijk de rode loper uit van de 66e film Biënnale te Venetië. Twee sterren vielen erg op door schoonheid: Eva Mendes en de Lancia Delta Executive. Lancia’s reden af en aan om juryleden en filmsterren op plaats van bestemming te brengen. Het filmfestival zal tot 12 september een heerlijke Italiaanse cinematografische sfeer neerzetten waarin looks uiteraard een centrale rol spelen. De aanwezigheid van verschillende Aurelia B10’s is het bewijs dat Lancia ook haar geschiedenis perfect in dit geheel vindt passen. Ennio Morricone kwam zelfs aan in een prachtige Agusta. In de lagune zal een ambiance te voelen zijn die de ultieme Italiaanse stijl op velerlei manieren vertolkt. En zoals bekend is Lancia daar al enkele jaren de ideale sponsor voor. En Lancia zal dat zeer prominent doen. De Executive is de ideale uitvoering voor dit evenement. De ‘Lancia di Lancia’ powerboat zal samen met het speciaal ontworpen Lancia café vanaf vandaag een hoogte punt vormen. Vandaag zal door deze superboot de verreikende identiteit en klasse die het merk Lancia heeft, duidelijk aan een breed publiek vertolkt worden. Iets wat wij als Lancia liefhebbers alleen maar kunnen bejubelen, aangezien we maar al te goed weten dat Lancia meer potentie heeft dan wat vandaag de dag in brede zin erkend wordt.

Er is vooral beeldmateriaal te zien op het internet waarin sterren (en iedereen die dat denkt te zijn) centraal staan. Er is uiteraard bewust nog geen batterij aan persfoto’s waarin andere zaken centraal staan. Toch plaatsen we even deze twee filmpjes om twee redenen. Vanwege de meest populaire vrouwelijke ster van het witte doek sinds de film Hitch (lucky Will) ; Eva Mendes. Volgens onze bescheiden mening ook een van de mooiste dames uit Hollywood van dit moment. De Delta Excutive bracht dus ook haar. In een tweede filmpje dat wij plaatsen ziet u de auto wat beter, op het moment dat anderen arriveren.

Uiteraard komen uiteindelijk ook de gewenste foto’s waarin de unieke bronzen Delta het centrale doelwit van de camera vormt. Als een echte ster. Houd Auto Edizione dus goed in de gaten.

2 gedachten over “Eva Mendes en Lancia Delta Executive vormen pracht koppel!

 • 4 oktober 2009 om 22:02
  Permalink

  Ligt het aan mij of heeft ze veel meer wallen dan voorheen?

  Beantwoorden
 • 4 oktober 2009 om 22:02
  Permalink

  Blijft overigens een mooie vrouw!

  p.s. en deze Lancia mag er zeker ook zijn (erg mooie kleur)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.